Arama sonuçları: *

1. mcjrowss57

Yardım Kulaklıktan kendi sesimi duyuyorum YARDIM

Hyperx Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ve neredeyse 1.5-2 haftadır kullanıyorum ama 2 gün önce kulaklığı takarken AMD den bir video kaydı açtım ve ondan sonra kuzenime verdim(PC kullanmayi hiç bilmez ama oyun oynaması için verdim ve full valorant oynadı) kulaklığı geri aldigimda ses bana geri...
  2. mcjrowss57

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless için ses ayarları

Merhaba hyperx cloud 3 wireless aldım ve kullanmaya başlayacağım fakat bazı yerlerde, 'guncelleme yaptım daha az ses geliyor' , 'uygulamayla sesini yükselttim' , 'az ses geliyor' , 'robotik ses olusuyor' vb. Gibi yazılar okudum. Ve bunun için endişeliyim bu kulaklığı kullananlar ne yapmalıyım ?
  3. mcjrowss57

Yardım Kulaklıklarda Dönüştürücü gecikme veya ses kaybı yaratır mı ?

Merhaba hyperx cloud 3 wireless aldım USB c alıcı kullanıyor fakat bende yok kutunun içinden dönüştürücü çıkıyor onu kullanacagim , çalışana sordum fakat ses kaybı veya gecikme olmaz dedi , siz ne diyorsunuz bu konuda aynen iletir mi gecikmesiz ?
  4. mcjrowss57

Yardım Neden aynı ses çıkıyor ?

Merhaba bugün hyperx cloud 3 wireless bakmaya gittim ve mediamarkt a gidip sesini "laptopdan" bir oyun gameplay videosu açarak denedim, eve geldiğimde bim den aldığım 350 TL'lik kulakligi "telefondan" aynı videoyu açarak denedim ve neredeyse hemen hemen aynı ses çıktı neden böyle oldu aralarında...
  5. mcjrowss57

Yardım PHILIPS TAG5106BK vs HyperX Cloud III(3) Wireless

Bu iki kulakliktan hangisi daha iyi hangisi alınır ?
  6. mcjrowss57

Yardım DTS Spatial Audio vs 7.1 Surround vs 7.1 DTS Headphone:X 2.0 hangisi daha iyi ?

DTS Spatial Audio vs 7.1 Surround vs 7.1 DTS Headphone:X 2.0 kulaklıklardaki bu özelliklerden hangisi daha iyidir ?
  7. mcjrowss57

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Merhaba fps oyunlari oynuyorum. Valorant,CS2 gibi oyunlar oynuyorum bunun için kulaklığım yok almışken iyi bir şey almak istiyorum bu yazdığım kulaklıklar hep WİRELESS(kablosuz) sizce FPS oyunları için hangisini alayım ?
  8. mcjrowss57

Yardım 2500 TL ye kadar Wireless Oyuncu Kulaklık Önerisi

https://amzn.eu/d/0gl9Pje2 bunu buldum sizce alınır mı?
  9. mcjrowss57

Yardım Asus ROG Strix GO 2.4 Alınır mı ?

Merhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?
  10. mcjrowss57

Yardım ASUS TUF H1 wireless vs ASUS TUF H3 wireless kulaklık hangisi daha iyi ?

Bu iki kulaklıktan hangisi daha iyi ses olarak ikisindede 7.1 var gaming PC için kullanıcam.
  11. mcjrowss57

Yardım Logitech G435 Superlight En Ucuz ?

Aliexpress de Logitech G435 kulaklık aratınca bircok firma satıyor ama orjinal mi bilmiyorum herhangi birinden alan varsa veya bilen varsa orjinal mi paylasabilir mi ?
  12. mcjrowss57

Öneri En Ucuz 7.1 Kablosuz İyi Sesli Kulaklık Önerisi

Yeni kulaklık alacağım. Valorant - CS2 gibi oyunlarda kullanacağım sesi iyi olan ve 7.1 sesi olan kablosuz kulaklık önerin olduğunca düşük olursa sevinirim. Fuxi-h3 buldum ama sesi kötü diyorlar.
  13. mcjrowss57

Yardım Havit FUXİ-H3 Kablosuz 7.1 Alınır mı ?

https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-beyaz bu kulaklığı almayi düşünüyorum ses kalitesi yeterli midir ? 7.1 ses özelliği varmış bu özellik kablosuz Ken çalışıyor mu soran bilen var mı ?
  14. mcjrowss57

Öneri Max 1200 TL F/P Bluetooth Gaming Kulaklık Önerin

Bütçem 1200 e kadar artar bluetooth ile çalışan kablosuz gaming kulaklık arıyorum kafa üstü olsun üstten sıkmasın.
  15. mcjrowss57

Öneri 600 TL ye kadar gaming kulaklık önerisi

600 TL ye kadar FPS oyunlarında ses kasmak için kulak arıyorum. En iyi seçenek nedir? PC de kullanacam kulak içi olmasın.
Geri