Arama sonuçları: *

1. Vaga

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 yerine rekabetçi oyunlar için kulaklık önerisi

Arkadaşlar, bu kulaklığı indirimli bir kampanyayla güzel bir fiyata almıştım. Yaklaşık 1,5 ay kullandım ve sonrasında kaldırdım; çünkü ergonomisini ve ağırlığını beğenmedim, bana ağır geldi. Şimdi satıp üzerine biraz daha koyarak daha iyi bir kulaklık almak istiyorum. Kutusu ve tüm aksesuarları...
  2. Vaga

Çözüldü✓ Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 kulaklığımı satıp yerine ne alabilirim?

Arkadaşlar, bu kulaklığı indirimli bir kampanyayla güzel bir fiyata almıştım. Yaklaşık 1,5 ay kullandım ve sonrasında kaldırdım; çünkü ergonomisini ve ağırlığını beğenmedim, bana ağır geldi. Şimdi satıp üzerine biraz daha koyarak daha iyi bir kulaklık almak istiyorum. Kutusu ve tüm aksesuarları...
  3. Vaga

Soundpeats Capsule3 Pro Vs Soundpeats Air4 Pro Hangisi Daha iyi ?

Arkadaşlar merhaba, Amazon indirimleriyle Capsule 3 Pro’yu görüp satın aldım. Ancak daha sonra Air4 Pro fiyatının da indirime girdiğini fark ettim. Sizce değiştireyim mi? Henüz kulaklık siparişim işleme alınmadı; Amazon bakiyesi olarak geri alabiliyorum. Aklımda şu sorular var: Hangisinin...
Geri