Arama sonuçları: *

1. Y

Anker q30 PC için den eq ayarlama

Şimdi elime geldi eq ayarı yapmak istiyorum PC için ama uygulaması yok sanırım PC de kullanabileceğim farklı bir uygulama vs var mı acaba
  2. Y

Anker q30 alınır mı?

Bi süredir mikrofon ve kulaklık arayışındaydım mikrofon aldım. kulaklık olarak da q30 düşünüyorum film dizi izlemek bazen de müzik dinlemek için ancak kafamı karıştıran birkaç nokta var mesela dışardaki rüzgarla dahi modlar arasında geçiş yaptığını söyleyenler var. PC de kullanacağım ama dışarda...
  3. Y

2000 TL wireless kulaklık önerisi

Wireless bi kulaklığa ihtiyacım var PC de film izlemek ve günlük kullanım için almak istiyorum FPS oyunlarıyla alakam yok hikayeli oyunlar oynuyorum sadeve önerdiğiniz bi kulaklık var mıdır? 1735065878 Mikrofonu olmasına falan gerek yok fifine a6 aldım kulaklık lazım sadeve
  4. Y

Çözüldü✓ Kulaklık ve mikrofon önerisi

Selamlar uzun süredir arayıştaydım ikinci el/sıfır mikrofon olarak https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-fifine-ampligame-a6v-rgb-usb-beyaz-yayinci-mikrofon-fiyati,286138852.html ya da https://s.click.aliexpress.com/e/_ok4cP9t almayı düşünüyorum kulaklık için de 1500-2000 bütçem...
  5. Y

Hs80 kablolu alınır mı?

Kulaklıklar hakkında daha önce birkaç konu açmıştım ama emin olmadığım için bu konuyu açıyorum. Bütçem 2-2.5k falan sahibinden de temiz bı hs80 kablolu buldum param güvende ile beraber 2050 TL civarında elime ulaşıcak özellikleri baya hoşuma gitti özellikle mikrofonu ayrıca chill takılmak için...
  6. Y

Kulaklık veya kulaklık+ mikrofon önerisi

kulaklık olarak forumda konu açmıştım ve hyper x cloud2 bakıyordum ama bı arkadaş FPS oyuncusu değilsen çok da mantıklı değil gibisinden bı yorum yapmıştı benim de aklıma takıldı.Zaten FPS oyuncusu değilim ses kasmayla işim olmaz. Arkadaşlarla seslide konuşmak için güzel bir mikrofon oynadığım...
  7. Y

Kulaklık önerisine ihtiyacım var

Bütçem 2k falan genellikle arkadaşlarla seslideyken kullanmayı planlıyorum.Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyun oynuyorum. O yüzden 7.1 gibi özelliklere pek de ihtiyacım yok benim için önemli olan birkaç kriterim var onlar da; -dışarıya ses gitmesin (giderse de yüksek miktarda...
Geri