Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Kulak içi kulaklık önerisi

Bütçem 500-600 tl civarı dışarıda ve sporda kulanacağım pek bir bilgim yok marka takıntım yok ses kalitesi iyi olursa ve sarjı uzun süre giderse yeterli olur (kötü de olsa mikrofon da olsun lütfen)
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop chu 2 en iyi ayarlar

Herhangi bir ayar yapmadım ayar yapmam gerekir mi fps oyunları için, indirdiğim bir ayar uygulaması yok 1720732790 @Kürşat K.
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop chu 2 kurulumu

Bu kulaklığı bilgisayara nasıl takacağım monitör kulaklığı dediği için monitöre mi kasaya mı kasaya ise hangi girişine takıcam
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bm 800 mikrofonu discorda bağlama

Sorunu anlamadım mikrofon gözüküyor ama ses gelmiyor
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Last voice bm800 mute tuşu mevcut mu

Soru başlıktaki gibi birde ses ayarları yapabileceğim bir uygulama ve iyi ayarlar var mı 1719511013 Benim konu yine zorbalık görüyor 🥲
  6. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop Chu-II IEM Kulaklık alınır mı?

Bm800 mikrofondan gelen ses kartı ile kullanacağım sadece fps oyunları için alıyorum fiyatına değer mi alternatif var mı indirim kodu ile 1050 tl oluyor 1718378301 Benim konulara neden cevap gelmiyor ya 🥲 1718462593 Bana da bakın aloo 1718462720 @Mehmet Yılmaz hocam bunun bir sebebi falan mı...
  7. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

1500 tl bütçe ile kulaklık önerisi

Bütçem taş çatlasa 1500 rekabetçi oyunlarda kullanacağım ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olması önemli çok ağır olmasın kablolu kablosuz fark etmez marka takıntım yok kfg varsa 2. El düşünebilirim istanbul içi elden teslim alırım
  8. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

1500 tl bütçe ile iem kulaklık ve mikrofon önerisi

Bütçe taş çatlasa 1500 1300 civarlarında olursa sevinirim fps oyunları için kullanıcam ses kasmama olanak sağlasın mikrofondan pek beklentim yok discord da sesim iyi gitsin yeter
Top Bottom