Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bu mikrofonu alarak iyi mi? ettim kotumu

Dostlar bu mikrofon nasıldır son 1 adet kalmıştı aldım sadece arkadaşlarımla konusurum
  2. Eymenzz

Havit fuxi h3 bl kullanmak zararlımı

dostlar merhaba bende havit h3 var bunun sarjını gormek için ben bl da kullanıyorum kulaklıgı her zaman bunun bir zararı varmıdır bl falan bozulurmu
  3. Eymenzz

Havit fuxi h3 3.parti yazılım varmı

merhabahavit fuxi h3 bir yazılımı varmı galiba havit yapmamıs fakat 3.parti bir yazılımdamı yoktur
  4. Eymenzz

Havit Fuxi H3 uyku modundan uyandırmak için açma tuşuna basılması gerekiyor

Merhaba Havit Fuxi H3 bilgisayardan ses kesilince yaklasık 10 dk sonra kendini kapatıyor ama geri açmaya çalısınca hep tusuna basmam gerekiyor, diger kişilerde ses gelince açılıyormus.
  5. Eymenzz

Havit fuxi h3 bl ile ses gelmiyor yardım

merhaba havit fuxi h3 bl ile baglıyken ses gelmiyor ama dongle ile baglayınca geliyor sorun nedir acaba
  6. Eymenzz

Havit H3 Oyun Modu ve 7.1 Özelliği Açma

merhaba havit h3 oyun modu ve 7.1 ozelligi nasıl acılıyor bilen varmı
  7. Eymenzz

Havit h3 kulak pedi takılmıyor

merhaba havit fuxi h3 kulak pedi cıktı gerine takamıyorum kafayı yiyecegim 30 dk oldu yapan varmı
  8. Eymenzz

1000 tl ye havit fuxi h3 degermi

sorum basit 1000 TL'ye havit fuxi h3 degermi kablosuz bir şey arıyorum
  9. Eymenzz

800 TL'ye kulaklık onerisi

merhaba max 800 tl ye pc de kullanıcagım kulak üstü kulaklık arıyorum onerilerinizi bekliyorum
  10. Eymenzz

Bu kulaklik Alınır mı?

Merhaba bu kulaklık Alınır mı? rgbleri çok hoş göründü ama kullanan varmı nasil
  11. Eymenzz

Kablosuz havit fuxi h3 alınır mı?

merhaba kablosuz bir şeçenek olarak havit fuxi h3 alınır mı?
  12. Eymenzz

Redmi buds 6 play mikrofonu pc de kullanma

merhaba redmi buds 6 play kulaklık aldım ama mikrofonu naptıysam pc de calıstıramadım nasıl yapıldıgını bilen varmıdır
  13. Eymenzz

Redmi buds 6 play mikrofonu PC de kullanilirmi

Merhaba redmi buds 6 play aldım bilgisayarda kullanacağım bl ile mikrofonu kullana biliyormuyum bilgisayarda
  14. Eymenzz

Redmi buds 6 Alınır mı?

Merhaba redmi buds 6 play Alınır mı?
  15. Eymenzz

1000 tl kablosuz Kulak ustu kulaklık

merhaba pc baglıyacagım kablosuz bl 1000 tl ve altına kulaklık arıyorum kulak üstü olursa iyi olur
  16. Eymenzz

700 tl kablosuz kulak içi kulak üstü kulaklık önerisi

merhaba 600-700 tl arası kasama baglıya bilecegim bir kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum (kulak üstüde olabilir) mikrofon ve ses kalitesi idare etmesi yeter sadece arkadaslarım ile konusuyorum (anakartımda bluetooth yok normalde bir aparat ile bluetooth kullanıyorum belki bu bilgi lazım olur...
  17. Eymenzz

Gamepower volden x driver

Herkse merhaba bende gamepower volden x kulaklık var ama driver bulamadım yardım ederseniz cok sevinirim:)
Geri