Arama sonuçları: *

1. AK47

F/P Kulaklık Tavsiyeleriniz

Kardeşlerim selam. Uzun zamandır piyasalardan uzağım son zamanlarda ne kulaklık çıkmış kaça çıkmış hiçbir şey bilmiyorum. Kısaca şöyle özetleyeyim. Fps oyunu ve lol oynuyorum. Bunun dışında müzik dinliyorum ve dizi izliyorum. Mikrofon kalitesi benim için çok önemli çünkü şuan discordda laptop...
  2. AK47

750 TL civarında kulaklık önerisi

Kulaklıklardan çok anlamıyorum arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 750 TL civarında kulaklık arıyorum. Bütçeyi bir miktar zorlarım, teşekkürler.
  3. AK47

Logitech G102 ve Rampage RGW9 Comfort kombini

Arkadaşlar şuan acil olarak kulaklık ve mouse ihtiyacım var. Kulaklıkta mikrofonun iyi olması benim için daha iyi olur aktif olarak discord kullanıyorum valorant vs oynuyorum. Mouse'dan çok anlamam bana göre hepsi aynı ama almışken 3-4 yıl kullanayım diyorum. Bütçe 500 TL'ye kadar en fazla...
  4. AK47

Yardım F/P ekipman önerisi yapabilir misiniz?

Arkadaşlar selam, başlıkta belirttiğim gibi f/p kulaklık ve mouse önerisi istiyorum. Kulaklıklar hakkında pek bir bilgim yok. Ses kalitesine ve basslara önem veririm birde discord aktif kullandığım için mikrofonu iyi olsun isterim. Mouse ve kulaklık için toplam bütçe 500 civarı, çok abartmadan...
  5. AK47

Rampage Drop Plus Hk.

Arkadaşlar geçen gün kulaklık önerisi için konu açmıştım. Çoğu kişi Rampage Drop Plus önerdi ve konuyu açtıktan yarım saat sonra aldım. Bugün elime geldi kulaklık. Taktım çalıştırdım ama beklediğim kaliteyi alamadım. Ne ses kalitesi ne bass kalitesi ne de malzeme kalitesi olarak. Aldığıma pişman...
  6. AK47

PC Oyunu ve Discord İçin Kulaklık Önerisi

Selamlar, uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım. Laptop ve masaüstü bilgisayarımda oyun oynuyorum fakat iki bilgisayarım ve mikrofonu olan tek kulaklığım var. Aslında kulaklığım çok fakat discord'tan konuşurken verim alamıyorum (Anker Soundcore Life Q10 ve JBL tune 205bt modellerinden...
Top Bottom