Arama sonuçları: *

1. O

Kulaklık önerisi lazım

Beyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
  2. O

Kulaklık Önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım da IEM denemek istedi ve ona 7 Hz Salnotes Zero önerdim. Ardından Temu'da kampanyayla 1.000 TL'ye KZ Castor Pro bulmuş. Sizce 7 Hz Salnotes Zero mu KZ Castor Pro mu? Amacı sadece oyun. Oyunlar ise Valorant, CS
  3. O

2000 tl iem kulaklık önerisi

Merhaba dostlar, ben kendim yeterli olacağını düşünüp Simgot EW200 aldım. Şimdi bir arkadaşım da sadece oyun için en iyi IEM'i arıyor. İllaki yurt dışı olmasına gerek yok Türkiye içinde de düzgün model varsa alabiliriz.
  4. O

Logitech G Pro X alınır mı ?

Merhaba dostlar, müzik dinlemek için IEM olarak Kiwi Ears Cadenza aldım ve onun gelmesini bekliyorum. Ayrıyeten bilgisayarda oyun oynamak için (FPS oyunları) ve dizi, film seyretmek için 100 dolara kadar gaming headset bakıyorum. Bir arkadaş yurt dışından gelecek, o getirecek bana. Bu fiyata bir...
  5. O

100 Dolara kulaklık önerisi

Merhaba dostlar bir arkadasım yurtdısında ve dönerken bir gaming headset getirmesini istedim. Amazon Amerika üzerinden maximum 100 dolara ses kasma, discord gibi yerlerde kullanacağım ve mikrofonu iyi olan burası önemli iyi bir mikrofon istiyorum kulaklık var mıdır ? 1740305800 Beyler bu nasıl...
  6. O

Kulaklık önerisi lazım.

Merhaba arkadaşlar müzik dinlemek ve oyun oynamak için (ağırlıklı olarak oyun) bir IEM kulaklık arıyorum. Birçok kulaklık buldum ama hangisi iyidir bilemiyorum. Sizin önerileriniz neler? Benim bulduklarım. Simgot EW200. Moondrop jiu. Moondrop chu2. 7Hz Zero 2 Bütçem: 1900 TL.
  7. O

Temudan bu mikrofon alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar Temu'da gezerken bu mikrofona denk geldim. Yorumları da oldukça güzel şaşırtıcı bir şekilde sizce alınır mı ? https://share.temu.com/L88JRsTmx4A 1739215327 Beyler ürün bitti kim aldı
  8. O

3000 tl en iyi kulaklık

Arkadaşlar merhaba elimde 3000 tl var bu fiyata ses kasmak, müzik dinlemek, discordda konuşmak için bir kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 1738956440 Bak kaçtır aynı şey oluyo forumda kulaklık hakkında bilgisi olan yok mu ???? 1738957460 Valla çıldırnalık koskoca forumda bilen yok pa...
  9. O

Hyperx Cloud 2 vs Cloud 3

Merhaba dostlar bugün normalde cloud 3 alıcaktım ama yorumlarına baktığımda herkes sesi çok az, dip, dolby atmos olmadan kullanılmaz demiş. Bende Cloud 2 mi alsam diye düşünmeye başladım. Hangisi daha mantıklı olur ? 1738942445 Niye cevap yok dostlar ?
  10. O

Hangi kulaklık alınmalı ?

Beyler selamun aleyküm yaklaşık 3k bütçe var normalde truthear zero artı soundblaster g3 alcaktım fiyat artmış. Bu fiyata habgi kulaklığı almalıyım ? Razer kraken v3 Hyperx cloud 3 2.el corsair void elite Başka öneriniz varsa bekliyorum. 1738927260 Bilen yok mu ? 1738927676 Şaka gibi ya koskoca...
  11. O

Razer Blackshar V2X eleştirisi

Merhaba arkadaşlar bu aralar forumda bu kulaklığın çok önerildiğini gördüm ve şaşırdım. Neden mi ? Çünkü bu kulaklık abartılıyor ve kulaktan dolma bilgilerle yüceltiliyor. Kulaklığı 2023 zamanı 900 TL'ye almıştım, kullandım ve tahmin edin noldu ? Rezillik yaşadım. Kulaklığın içinden ses kartı...
  12. O

Ugreen CM383 USB ses kartı alınır mı

Merhaba dostlar, haftaya TRUTHEAR Zero modelini alacağım ve bilgisayarımın jak girişi dolu, bu yüzden 3.5mm jak to USB almak istiyorum. İnternette bu modeli buldum ve alacağım galiba. Sorum şu: Seste kalite artışı olur mu? Ve uyunlu mudur ? https://amzn.eu/d/1TFbVF1
  13. O

Ugreen CM383 USB ses kartı alınır mı?

Merhaba dostlar, haftaya TRUTHEAR Zero modelini alacağım ve bilgisayarımın jak girişi dolu, bu yüzden 3.5mm jak to USB almak istiyorum. İnternette bu modeli buldum ve alacağım galiba. Sorum şu: Seste kalite artışı olur mu? Birde bir sorun çıkar mı ? https://amzn.eu/d/1TFbVF1
  14. O

1.000 TL'ye IEM kulaklık ve mikrofon uyumlu ses kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar aklımda şöyle bir plan var Truthear Zero red 2. el Razer Seiren mini ve ortalama bütçe (maksimum 1000 TL) ile beni memnun edecek bir ses kartı ile ekosistem kurmak istiyorum. Böyle bir ekosistemin benim için en sağlıklısı olacağına karar verdim, önerilerinizi bekliyorum.
  15. O

Eski kulaklıktan çıkan nedir ?

Arkadaşlar merhaba eski eşyaları kurcalarken fotoğraftaki cihazı buldum logitechin eski bir kulaklığından çıktı ses kartı mı bu ? Eğer öyleyse iem kulaklıklar için iş yapar mı fazladan almayayım. Arkasında A 00015 falan yazıyor.
  16. O

Maximum 3000 TL'ye kulaklık ve mikrofon önerisi

Arkadaşlar merhaba 3000 liram var ve mikrofon, kulak içi kulaklık almak istiyorum. Normalde mikrofonlu kulak içi kulaklık alacaktım ama baktım ki pekde iyi sonuç çıkartamıyolar. 3000 TL'ye hem kulaklık hem mikrofon önerisi istiyorum. Kulaklık olarak moondrop chu 2 ve mikrofon olarak 2.el razer...
  17. O

Maximum 500 TL'ye kulak içi kulaklık önerisi

Dostlar elimde 500 tl para var bu fiyata en iyisi ne olur ? Araştırmalarımda JBL C100SI diye bir kulaklık buldum d&r'da 330 tl ondan iyisi var mıdır bu fiyata ?
  18. O

Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba malum yaz günleri havalar çok sıcak kulaklık takamıyorum, bende diyoum ki bir kulakiçi kulaklık alayım. Fps oyunları oynuyorum ve discordda konuşma yapıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi önemli o kadar Bütçem 1000 tl
Geri