Merhabalar iyi forumlar
kykda kalıyorum internet yeterli olmadığı için dışarıda ders çalışmak durumundayım bluetooth kulaklık gerek şarj gerek bağlantı sorunlarından ötürü yetersiz kalıyor önerebileceğiniz kablolu kulaklık var mıdır? Type-c veyahut 3.5mm jak girişli olması gerekiyor bütçe çok...
iyi forumlar kolay gelsin steelseries arctis nova 1p kulaklık aldık arkadaşa tek bir kablo çıkmış ya mikrofon ya kulaklık çalışıyor çoklayıcı almaktan başka bir çözüm var mı?
Gamepower magnus v2 kulaklık ve a320m-h anakartım var kulaklık çalışıyor fakat mikrofon çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı? mikrofonu görüyor bu arada
Merhaba, iyi forumlar Xiaomi earphones 2 basic aldım telefonum da xiaomi 9 olmasına rağmen pop-up ekran gelmedi, sitesine baktığımda güncellemem gerektiğini söylüyor fakat çok yabancıyım nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Merhaba arkadaşlar ben gamepower magnus v2 aldım kulaklıgı taktım seste sorun yok geliyor ama mikrofonum çalışmıyor driver falan yüklemesini bilmiyorum yardımcı olacak var mı işletim sistemim w7