Arama sonuçları: *

1. Scorpiw

Kulaklık önerisi yardım

Agalar 3 kulaklık arasında kaldım mchose x9 . v9 pro atk neptune .n9 pro bu 3 arasından hangisini almalıyım sizce
  2. Scorpiw

3000 TL BANDINDA KULAKLIK TAVSŞYESİ

merhaba arkadaşlar şimdi kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 3k civarı bana mikrofonu olsun ses kalitesi olsun bu fiyat bandında en mantıklı kulaklık nedir kablosuz olsun istiyorum ve dahili ses kartı olursa tadından yenmez yoksa da mühim değil aslında mchose x9 bekliyordum ama bir türlü stoğa...
  3. Scorpiw

Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

Ağalar öncelikle bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kulaklık hem oyun hemde Müzik için güzel olmalı yani temiz ses versin ve malzeme kalitesi dandik olmasın bakınıyorum Logitech fln bazı markalar var ama bilmiyorum hangisi iyidir bütçem 2500 ama 3000 e kadar çıkarım varmı önerileriniz
  4. Scorpiw

Kulaklık önerisi genel ve oyun için

Ağalar şimdi yeni kulaklık ihtiyacım var 5 senedir kullandığım bi rampage kulaklık vardı halen sağlam ama miki biraz sıkıntılı ve ses kalitesi az gelmeye başladı bütçem 2000 biraz daha çıkabilirim bana bu fiyat aralığında en iyisi hangisi önerebilir misiniz her türlü oyunu oynuyor
  5. Scorpiw

Kulaklık önerisi 1000-2000 TL arası

Güzel kaliteli hem oyun hem genel kullanım için güzel kaliteli kulaklık önerisi olan bütçe 1000-2000 arası
  6. Scorpiw

1500 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum yeni bir kulaklık arayışı içindeyim fp ve kaliteli bir kulaklık varmıdır 1000-1500 tl arasında
  7. Scorpiw

Kafa üstü gaming kulaklık tavsiyesi bütçe 1000 tl civarı

Güzel kaliteli bileşenlerden oluşan mikrofon kalitesi iyi kulaklık önerisi olan varmı bütçe 1000 tl civarı
Geri