Arama sonuçları: *

1. wtka

Bu kulaklık alınır mı?

merhaba hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum alınır mı yada cloud 2 wireless 5bin civarına daha iyi önerebileceğiniz kulaklıklar varsa onlarada bakabilirim wireless olması şart bıktım kablolardan
  2. wtka

Bu kulaklık sadece bluetooth ile çalışır mı?

Asus TUF GAMING H1 7.1 kulaklığın adaptörü kayboldu adaptörsüz bluetooth ile bağlayabilirmiyim
  3. wtka

bu kulaklık alınır mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-tuf-gaming-h1-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1612363317.html
  4. wtka

wireless kulaklık önerisi yapabilirmisiniz

bundan 1 ay öncesine kadar logitech g335 almıştım memnun kalmadım tekrar kulaklık değiştiricem ne almalıyım
  5. wtka

anakarttan ses az geliyor yardım

logitech g335 aldım ama monitörün aux girişinde ses seviyesi inanılmax yüksekken anakarta takınca çok düşük kalıyor ve kulaklık girişi için anakarta ses için monitöre takmam gerek ama kablo okadar uzun değil anakart için herhangi bir çözüm varmı
  6. wtka

bu kulaklık alınır mı?

Asus rog strix go 2.4 wireless kablosuz oyuncu kulaklığı alınır mı? yoksa bu fiyat civarında önerdiğiniz wireless kulaklık öneriniz nelerdir?
  7. wtka

oyun için bu kulaklık nasıl

Asus rog strix go 2.4 wireless kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiye edermisiniz çoğunlukla oyun için
  8. wtka

kulaklık tavsiyesi verebilirmisiniz

kulaklık alıcam son kulaklığım bozulmak üzere sağlam ve güzel 2-3k civarına kulaklık tavsiyeniz nedir?
Top Bottom