Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

900 TL'ye Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhabalar, 900 TL fiyat bandında Jabra Elite 75T dışında bir öneri yapabilir misiniz?
  2. The Magma Boss

İkinci Bir Kulaklığı Mikrofon Olarak Nasıl Kullanabiliriz?

Merhabalar. Normal kulaküstü bir kulaklıktan ses alıp, telefon kulaklıklarından birini de mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Nasıl yapabilirim?
  3. The Magma Boss

Öneri 250 TL Kulaklık Önerisi

Rampage Amazing RM-K10 250 tl ye bulabildiğim en iyi kulaklık oldu sanırsam. Bu videonun 11.dakikasında mikrofon testini bulabilirsiniz. Mikrofonu beni çok fazla şaşırttı açıkçası, 250 tl ye bu kadar kaliteli bir mikrofon olabilir mi gerçekten? 250 tl ye önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?
  4. The Magma Boss

Arctis 1 vs Arctis 3

Dostlar ikisi arasında 95 tl fiyat farkı var? Hangisi tercih edilmeli? Fiyat farkına değer mi? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Lütfen iki kulaklık arasında bir seçim yapın, herhangi farklı bir öneride bulunmayın.
  5. The Magma Boss

Yardım James Donkey 008 vs Arctis 1

Hangisini tavsiye edersiniz nedenleriyle birlikte açıklar mısınız? Ve kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
  6. The Magma Boss

Arctis Serisi Kulaklık Kullanıcıları

Selamlar dostlar. Ssa serisi kulaklık kullanan arkadaşlar kullandığı kulaklıklarla ilgili yorum yapabilirler mi artı ve eksi yönlerini? Yakın zamanda arctis 1 veya 3 almayı düşünüyorum. Kullanıcıların yorumlarını merak ettim açıkçası :).
  7. The Magma Boss

Arctis 1 mi Arctis 7 mi?

Steelseries in bu iki kulaklığı arasında kaldım. Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak için hangisi daha avantajlı? Ayrıca mikrofon da önemli tabi ki. Yardımcı olur musunuz?
  8. The Magma Boss

Arctis 1 Wireless mı Hyperx Cloud II mi?

Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyat farkı yok denecek kadar az. Nedenleriyle birlikte hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim. Kafada rahat durması, mikrofon gibi şeyler önemli.
Top Bottom