Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

IPhone12 için kablosuz kulaklık önerisi

Selam dostlar aradığım şey mikrofonu iyi olsun dışarda, rüzgarda rahat duysun karşı taraf beni. Ayrıca tek tarafı kullanıyorum ben yani sağ takıyorsam sol kutuda oluyor, sol takıyorsam sağ kutuda oluyor. Bu durumda dahi iyi ses iletebileceğim bir kulaklık arıyorum. Öncelik olarak bu, bu özelliği...
  2. Edmond_Dantes

AirPods pro 3 parasını hak ediyor mu?

Selamlar iPhone cihazım var. Kulaklık değiştirmeyi düşündüm. Bu kulaklık almaya değer mi yoksa daha mantıklıları var mıdır?
  3. Edmond_Dantes

Fifine BM63 mikrofon standı alınır mı, kullananlar görüşlerini belirtebilir mi?

Selam dostlar belirttiğim mikrofon standını düşünüyorum. Kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim. Alınır mı sizce? Bir de şu kısım yazıldığı gibi en fazla 5 cm mi acaba ölçme şansınız varsa harika olur. Daha farklı modeller de önerebilirsiniz max 1600 tl olacak şekilde. Sağlam, uzun ömürlü...
  4. Edmond_Dantes

Çözüldü✓ Cloud 3 Şarj Almıyor

Dostlar cloud 3 kulaklığım kendi kablosuyla bilgisayardan şarj etmeye çalıştığımda şarj almıyor. Ne yapmam lazım?
  5. Edmond_Dantes

Mikrofon için dönüştürücü önerisi

Selamlar , mikrofonum için usb A portum yok. Boş portlardan type c ve kulaklık jakı var ne yapmam lazım. Bir ucu xlr bir ucu type c kablo mu alsam ? Ses kalitesi çok düşer mi bu durumda
  6. Edmond_Dantes

STUDYO KULAKLIĞI VS GAMİNG HEADSET

Selamlar arkadaşlar bilenler yeşillendirirse sevinirim bu stüdyo kulaklıkları madem o kadar iyi neden gamerler kullanmıyor ya da en iyi gaming headset ile a kalite bir stüdyo kulaklık arasındaki fark ne ? Atıyorum gaming kulaklığın verdiği frekanslar stüdyo kulaklığının ölçeği dışında mı oluyor...
  7. Edmond_Dantes

2.EL QUADCAST ALINIR MI

Arkadaşlar selamlar, Hyperx Quadcast mikrofon almayı düşünüyorum sahibindenden, eleman 3k ya yazmış daha önce hayatımda ikinci el bir ürün almadım. Hep tedirgin olurum böyle konularda , ne diyorsunuz? Kutusu garantisi faturası var ürünün. Ayrıca param güvende ile alacağım. Yani bu durumda ürünü...
  8. Edmond_Dantes

HyperX Quadcast Alınır mı ?

Selamlar, mikrofon alma ihtiyacım yok aslında ama amazon indirimleriyle baya ucuza gelmiş 3 binden daha ucuz şu anda. Bu model alınır mı ? Uzun yıllar götürür mü? Mikrofon sonuçta bir şeyi bozulup etmez diye düşünüyorum doğru muyum ? Kullananlar vs bilgilendirirse sevinirim
Geri