Arama sonuçları: *

1. Joe Goldberg

Cloud 3 oyunlarda ayak seslerini nereden geldiğini anlamıyorum

clloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim
  2. Joe Goldberg

Yardım Hs 55 mi atk mercury mi cloud 2 wireless mı

3ünden birini bugün alıcam cloud 3 almak isterdim malesef uçmuş gitmiş fiyatlar oyüzden 3ünden birinialmayı düşünüyorum hangisi her açıdan daha iyi ve daha kalitelidir hs55 i merak ediyorum nasıl bi kulaklık diye
  3. Joe Goldberg

Hs55 wireless nasıl cloud 3 wirelesss mı hs55 mi

Şu 2 gün içinde cloud 3 wirelesss almayı düşünüyorum aslında hayalım hs80max ama oladar para bayılmak istemiyorum kulaklığa oyüzden karşıma hs55 çıktı eskimi o kulaklık yoksa cloud 3 almaya devam mı ediyim
  4. Joe Goldberg

HS80 mi cloud 3 wireless mıdır

hocam itopyaya baktım hs80 in fiyatı 4200 tl cloud 3 vatanda 5k olmuş hangisi daha iyi hangisini almalıyım cloud 3 sesi iyi değil diyolar hs80 nasıl
  5. Joe Goldberg

Cloud 3 wireless artıları eksileri alınır mı? o fiyata yardımcı olabilirmisiniz

cloud 3 wireless almayı düşünüyorum bıktım artık kablolu kulaklıkların dolaşmasından bu almayı düşündüğüm kulaklık nasıl o fiayata daha iyileri varmı bilgisi olan yazabilirmi birde bu cloud 3 wireless alınca ayar falan mı gerekiyor öyle bir şey dendide o konudada yardımıc olursanız sevinirim...
  6. Joe Goldberg

Kablolu kulaklık kablosu dolaşıyor kablosuz öneri 1k 2k 2.5k 2.9k

kablolu kulaklıklarım hepsinde neredeyse oldu bu sorun kabloları birbirleine dolaşıyor uzun mu geliyor bilmiyorum ama bıktım mouse wriath alamyı düşünüyorum kablosuz kablolulardan bıktım kablosuz 2 belki 3 k arası 1k da olur önerisi olabilecek en fazla 2999 daha fazla çıkamam 1739910951 kablosuz...
Geri