Arama sonuçları: *

1. KayzerAgustus

Stüdyo kulaklığı tavsiyesi

Selamlar. Evde kullanım için stüdyo kulaklığı tavsiyesi için rahatsız ediyorum. İemlerim var daha yüksek kalitede bir iem almak niyetindeydim lakin stüdyo kulaklıklarının daha iyi olacağını düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak için konu açtım. Yapay zeka botlarına sorunca şu marka...
  2. KayzerAgustus

Müzik amaçlı TWS tavsiye

Selamlar. Müzik dinlemek amaçlı kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Samsung ekosisteminde olduğum için buds 3 pro alma niyetim vardı fakat az araştırınca kronikleri sarj olmaması aldığın sitenin iade edilip kullanılmış ürün gönderip iade kabul etmemesi felen bu tür şeyler korkuttu. Sonra...
  3. KayzerAgustus

7Hz Salnotes Zero vs 7HZ Zero: 2

Selamlar. İkisi arasından birini tercih etmek istiyorum basshead değilim çok bas sevmem. Rock rap metal müzik için hangisini almam daha doğru olur ? Enstrüman ayrımına ve sahne genişliğine önem veriyorum.
  4. KayzerAgustus

Dac ve İem Önerisi ?

Selamlar. Dac ve iem satın almak istiyorum. Lakin emin olamadım. Şu modeller arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Site hakkında bilgisi olan var mı güvenilir midir ? Fiio KA13 https://hesaudio.com/amfiler/370-fiio-ka13-usb-dac-amp.html FiiO BTR13...
  5. KayzerAgustus

Müzik dinlemek için kulaklık önerisi

Selamlar. Müzik dinlemek için kulaklık tavsiyesi edebilir misiniz ? Daha çok enstrümantal olsun istiyorum arkada çalan gitardır davuldur enstrümanların sesinin daha ön planda olması ve netliği hoşuma gidiyor. Metal rock tarzı müzikler dinliyorum. Biraz araştırdım ve yabancı forumda bana şu...
Geri