Arama sonuçları: *

1. O

Corsair Void Elite nasıldır?

Arkadaşlar 620 TL'ye buldum. Ses kalitesi genel kullanım için nasıl? Bu fiyata daha iyisini alabilir miyim? Kullanan varsa düşüncelerini bekliyorum.
  2. O

En iyi tercih hangisi?

Selamlar. Laptop kullanıcısıyım ve konforlu ve iyi ses kaliteli, arızasız bi kulaklık istiyorum. Aklımdakiler bunlar: Corsair Hs60> 529 TL Corsair void elite> 619 TL Corsair Hs50 pro> 530 TL Cooler master mh650> 680 TL Cooler master mh751 680 TL Sizce hangisi daha öne çıkıyor?
  3. O

500-700 TL arası kulaklık önerisi

Selamlar. Laptop kullanıcısıyım ve konforlu ve iyi ses kaliteli, arızasız bi kulaklık istiyorum. Aklımdakiler bunlar: Corsair Hs60> 529 tl Corsair void elite> 619 tl Corsair Hs50 pro> 530 tl Cooler master mh650> 680 tl Cooler master mh751 680 tl Sizce hangisi daha öne çıkıyor?
  4. O

700 tl civarı kulaklık

Selamlar. Aklımdaki modeller corsair hs60 pro, corsair void elite, cooler master mh752, cloud 2. Bu 4 kulaklıkla ilgili düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı bekliyorum. @T.P.G. özellikle sizin :)
  5. O

Corsair Void Elite Surround vs Hs60 pro

Bu iki kulaklık arasında kaldım gibi baya. Kullanan arkadaşlar var mı acaba? Ses kalitesi ve genel kullanım olarak hangisi daha iyi olur?
  6. O

Hs50 pro alınır mı?(biraz büyük kafa)

Arkadaşlar önerilen bi kulaklık biliyorum ama benim sormak istediğim konu şu: 1.90 boyum var kafam da ona göre yani. O yüzden rahatsız eder mi beni? Esneme payı falan nasıl kulaklığın? Kullanan veya kullanmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  7. O

Logitech G432 vs Corsair Hs50 pro

Hangisini tercih etmeliyim? Kullananlar var mı?
  8. O

Drop plus vs Hs50

Bu ikisinden hangisi daha rahat arkadaşlar? Ve hangisinin ses kalitesi daha iyidir?
  9. O

Gamepower medusa vs drop plus

Rampage fiyat olarak daha pahalı. Ses kalitesi ve konfor olarak hangisi daha iyidir. Ve kendi fiyatlarında daha iyileri var mı?
  10. O

Coolermaster Mh752 alınır mı?

Bu kulaklığı deneyimleyen arkadaşlar var mı acaba? Normalde bütçem 500-600 civarıydı ama bu kulaklık indirime girmiş 700 tl. Sizce beni memnun eder mi?
  11. O

Corsair HS35'ten iyi performans alır mıyım?

Selamlar. Birçok kişi bu kulaklığı övüyor biliyorum ama benim sormak istediğim şey farklı. Laptopa sahibim(monster) ve ses kartımın çok da iyi olmadığını düşünüyorum. Bu kulaklığın da ses kartı olmadığı için yeterince performans alabilir miyim? Hs35'i veya arctis 3 gibi jak girişli bir kulaklığı...
  12. O

Cooler Master Mh752 vs Arctis 5 ?

Yabancı sitelerde Mh 752 modelini çok daha iyi buluyolar ancak Türkiyede pek incelemesine denk gelemedim. Sizce hangisi?
  13. O

Cooler Master Mh 751/752

Bu iki kulaklıktan birini kullanan var mı?
  14. O

Kulaklık önerisi

500 tl bütçem var. Arctis 3 düşünüyodum ancak ses kartı yok. Bu bütçeye alabileceğim en iyi kulaklık ne olur sizce ? CS GO oynuyorum ses kasmalık rahat konforlu bir kulaklık istiyorum. Lütfen açıklamalı bi şekilde önerin kaç gündür bunu araştırıyorum
  15. O

500 tl bütçe

500 tl bütçem var. En çok cs go oynuyorum. Gayet net ses kasabilmek istiyorum. Arada film de izlerim. Konforlu ve kaliteli bir kulaklık istiyorum. Lütfen açıklayarak yazarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden
  16. O

Arctis 3 2019 laptopta kullanan var mı?

Laptopta kullananlar nasıl performansından memnun mu? O fiyata daha iyi bir kulaklık öneriyo musunuz? Konfor ve ses bakımından
  17. O

Laptop ses kartı

Herkese selamlar. Jak girişli kulaklıklardan verim alabilmek için ses kartının iyi olması gerekiyomuş sanırım. Benim laptopum var(monster abra a5 v15) Sizce laptopumun ses kartı iyi midir? Kaliteli olduğunu nasıl anlarım?
  18. O

Arctis 3 2019?

Kullanan arkadaşlar var mı? Laptopta kullanıp iyi performans alınır mı? Cs go gibi oyunlarda çok rahat ses kasılabiliyor mu? Ses kalitesiyle ilgili kullanıcı deneyimleri çok önemli benim için. Lütfen kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  19. O

Arctis 3 2019 Alınır mı?

Selamlar herkese. Bu kulaklık ergonomi ve görünüm olarak çok hoşuma gidiyo. Ancak ses kalitesi hakkında olumsuz yorumlar görünce kafama takıldı. Bu kadar para verip de üzülmek istemiyorum. Sizce almalıyı mıyım iyi ses kasılır mı? Özellikle kullananlar varsa tavsiyeleriniz benim için çok önemli...
  20. O

Arctis 3 mü 5 mi

Herkese iyi akşamlar. Steelseriesin konfor olarak çok iyi olduğunu duydum o yüzden seçimimi daralttım şu an. Stereo ses kalitesi olarak ikisi arasında çok fark mı? Bi de sizce fiyat performans 7.1 kulaklıklar(mesela James Donkey 712) bu arctis 3ten daha iyi ses verir mi? Arctis 3ün ses kalitesi...
Geri