Arama sonuçları: *

1. H

Yardım HyperX Cloud 3 Mikrofon Gürültü Engellemesi Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Cloud 3 aldım. Kulaklığın mikrofonu çok iyi fakat gürültü engelleme özelliği çalışmıyor. Normalde mikrofonunda bu özelliğin olması gerekiyor ama ses kaydedici ile denediğimde klavye sesi vs. Hepsini alıyor. Anakartin ses Driver'ını falan güncelledim başka...
  2. H

HyperX Cloud 3 USB İle Bağlayınca Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. daha yeni Cloud 3 aldım. Fakat kulaklığı Jak girişi ile bağladığımda çalışıyor. USB ile bağladığımda kulaklığı görüyor fakat ses gelmiyor. mikrofon da aynı şekilde görüyor fakat çalışmıyor. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler 1725554738 yardım edebilecek yok mu?
  3. H

Yardım Kulaklığımı Hangi USB Portuna Bağlamalıyım

Arkadaşlar kulaklığımı anakarttaki USB 3.2 portuna mi takayım yoksa anakartım USB lerine mi? Kulaklık HyperX Cloud 3
  4. H

Hyperx cloud 3 almalı mıyım?

2600tl butcem var arkadaşlar. Alayım mı cloud3'ü. Acil kulaklık lazım.
  5. H

2000 TL Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Merhaba. 2000 Tl civarı oyun için kulaklık arıyorum. Benin için en önemli özellik dışarıdan ses gecirmemesi. Kulaklığı taktığım anda dışarıdan gelen hic bir seyi duyamk istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. H

1000 TL Civarı Ses Geçirmeyen Kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. 1000-1100 tl param var. Kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Oyun için kullanacağım. Benim için en önemli unsur dışarıdan ses geçirmemesi. Teşekkür ederim.
Geri