Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Anker SoundCore R100 TWS İlk Izlenimlerim

Anker SoundCore R100 TWS kulaklığı bugün elime ulaştı ve kullanmaya başladım ilk izlenimlerim gerçekten olumlu beklentilerimi karşıladı almayı düşünenlere öneririm. Anket açtım uzun kullanım değerlendirmemi isterseniz 1 ay sonra veya 2 ay içinde rehber tadında bir şey yapabilirim. Anker R100...
  2. NakreS14

300 TL TWS Kulaklık Önerisi

300 TL yi fazla geçmeyecek tws kulaklık arıyorum zamlar yansımadan alayım 1 tane düşündüğüm model Haylou W1, kullandığınız önerdiğiniz bir kulaklıkları bekliyorum.
  3. NakreS14

Kasanın Ön Tarafına Jak Oturuyor Mu? (Kaba Kuvvet Sorunu Çözdü).

Şimdi çektiğim bir fotoğraf bu şekilde oturuyor genelde kasanin arkasina taktiğimdan ön tarafı kullanmıyordum şimdi denedim takamadim bu şekilde girdiğinde kayittan yürütte kulaklik gözükmüyor acaba hiç kullanmadim sert mi diye biraz bastırdım bu sefer kayittan yürütte algiladi bırakınca...
  4. NakreS14

Airpods Studio ? Yeni mi?

Bu kulaklık nedir bilen veya bilgisi olan var mi? 1602860423
  5. NakreS14

700 TL HyperX Cloud Alpha Alinir Mi?

700 liraya Cloud Alpha alınır mi önerileriniz neler amaç sadece oyun.
  6. NakreS14

Rampage Fury X Sizce Başarılı Olacak Mı?

Rampage Fury X kulaklığı haftaya piyasaya sürülmesi bekleniyor ve ilk bakişta çok dolu hoş fiyat performans bir kulaklık gibi görünüyor. Fiyati herhalde 550-600 arasında olacak. Sizce Arctis 1, Hs70 ve Arctis 7 gibi kulaklıklar karşisinda başarılı olabilecek mi? Düşünceleriniz neler.
  7. NakreS14

Öneri Haylou GT1 Pro Alınır Mi ?

Xiaomi nin bir ürünu olması lazim ve fiyatı uygun gibi sizce nasildır.
  8. NakreS14

Öneri Fiyat Performans Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi sadece oyun için kullanacağım CS:GO Pubg Valorant gibi oyunlar için kulaklık 600 ü fazla geçmezse sevinirim 600 lira olmak zorunda değil. Fiyat performans olsun.
Top Bottom