Arama sonuçları: *

1. E

Kulaklık kesilmesi sorunu yardım

Selamlar qcy'nin t13 modelini satın aldim ama bi sorun var telefonu cebime koyunca ses kesiliyo ama bir tahminim var telefonu kulagimiza koyduğumuz kısımda bir sensör var orayi bacagima koyduğum gibi ses kesiliyor once face id kapattim olmadi aramalari engelledim olmadi ne yapmam gerek duzelmiyo
  2. E

Mikrofon ses sorunu

arkadaşlar sesim normalde düzgün gidiyodu dün skype gireyim dedim orda da sorun yoktu skypeyi kapatınca ses çok az gidiyor herkese discord, ses kaydedici falan? ama skypeeyi açıyorum düzeliyor napıcam
  3. E

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar arada bi gece yatarken film izlemek için kablosuz kulaklık istiyorum ama bluetooth değil alıcısı olanlardan kaliteli pahalı bi şey olmasına gerek yok 3 saat dayansa yeter şarjlı ya da pilli
  4. E

MEİ Mİ LUNA Mİ KULAKLIK

Arkadaslar incelemeleri izliyorum ama arada kaldim yardimci olun bu dip ses falan bilmiyorum luna mi mei mi almaliyim ya da baska onerisi olan var mı
  5. E

F/P KULAKLIK Önerir Misiniz

Arkadaşlar https://m.trendyol.com/gamepower/mei-rgb-7-1-oyuncu-kulaklik-p-31498942?boutiqueId=411304&merchantId=107007&popup_id=2044348680&gclid=CjwKCAjw5cL2BRASEiwAENqAPs3R7mgga8zK8etewWVAFMiC_2RkDGd-24wci_KaEBe44oaywCFzFRoCNJIQAvD_BwE bu kulaklığı almak istiyorum sizce nasil alınır mı...
Geri