Arama sonuçları: *

1. G

1500 TL civarı Bluetoothlu kulaklık önerisi

1500 tl civarı bir bütçem var Bluetoothlu kulak içi bir kulaklık arıyorum, gündelik kullanım için
  2. G

Bluetoothlu kulaklık önerisi

Fiyatı maks 800 Tl kulak içi müzik ve video için kulaklık arıyorum
  3. G

Logitech G hub topluluk ağına erişilemiyor hatası

böyle bir hata alıyorum ve ön ayar yükleyemiyorum
  4. G

Logitech G pro x mic çalışmıyo

daha yeni aldığım kulaklığın micinden ses gelmiyo sorun ne olabilir ...
  5. G

Logitech g pro x nasıl alınır mı ?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-pro-x-7-1-981-000818-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,549618760.html?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X0ypbW7-AqhQzgaLGz4QhmdBFEtUnnVTAvfrVb_SgQ3GDaB0FibwMoaApt4EALw_wcB kulaklık bu alınır mı bunu kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum.
  6. G

1300 Tl yi geçmicek mikrofonu kaliteli kulaklık önerisi

Mikrofonu ve sesi güzel veren bir kulaklık arıyorum özellikle rampage asla olmaz. Herhangi bir marka tarafında öneriniz varsa bekliyorum...
  7. G

Drop plus kulaklığımın mici bozuldu

Kulaklığı alalı 1.5 ay falan oldu 2 hafta sonra sürekli cızırdamaya başladı şimdide hiç ses gitmiyo sadece cızırdıyo bunun bi çözüm yolu var mı ? yoksa nasıl garantiye vericem n11 den aldım ve başka bir mic alsam internetten jak girişli. Bu kulaklığın girişine girer mi ?
  8. G

Yardım Drop plus mikrofon mu bozuldu ?

2 ay önce aldım kulaklığı her şey güzeldi. 3 gün önceye kada bişi yoktu şimdi mikrofonuna saçım bile deyse veya az bişey kafamı sallasam aşırı fazla bir şekilde haşırtı oluyo, sanki mikrofonu kar fırtınasının ortasına koymuşlar gibi sonra dokunuyorum falan bir şekilde düzeltiyorum o ses...
  9. G

kulaklığın mici mi bozuldu ?

Drop plus kulaklığım var 2 ay oldu alalı. Mic kablosuna az bişey saçım deysin veya kafamı sağa sola sallayım çok fazla bir şekilde cızırtı hışırtı sesi oluyo. Bunu düzeltemenin bir yolu var mı ?
  10. G

Oyunun sesi micden dc ye gidiyo

Oyunun sesi micden dc ye gidiyo ve mic bazen sürekli cızırdıyo bunun bir çözümü var mı Kulaklığım Drop Plus
  11. G

USB 3.0 a takınca kulaklık algılamıyo

17 gün önce falan aldım kulaklığı çalışıyordu her şey normaldi sonra ses kulaklıktan gelmemeye başladı çıkardım taktım olmadı en son USB 2.0 girişine taktım çalıştı 1598956597 Ne yaparsam düzelir
  12. G

Yardım Drop Plus ses ayarları

programdan 3D yi ve EQ yu açsam ses oyunlarda daha iyi mi olur ? ve 7.1 i nasıl açıcam
  13. G

Drop Plus ses boğuk geliyo ve 7.1 nasıl açıcam

EQ yu açsam programdan düzelirmi
  14. G

Yeni Drop Plus aldım

yeni drop plus aldım ayarlarını nasıl yapmalıyım ?
  15. G

Drop plus 400 tl ye değer mi

Drop plus alıcam. İyi bir kulaklık gibi sizce 400 tl ye değer mi ?
  16. G

Drop plus mı drop mu

Drop plus alacaktım baktım stok Yok drop mu alim bekleyimmi gelmesini
  17. G

Drop neden drop plus dan daha pahalı

Neden böyle drop plus daha iyi değilmi
  18. G

Drop plus ne zaman mağazalara gelir

Drop plus almayı düşünüyorum tahmini ne zaman stokları yenilenir.
  19. G

Drop plus sanal 7.1 mi gerçek 7.1 mi

Sorum başlıktaki gibi
  20. G

Kulaklık önerisi bütçe 350 TL

Drop plus ve kirazu iki tane güzel kulaklık buldum şimdilik önerilerinize ve görüşlerinize açığım oyun için alıcam
Top Bottom