Arama sonuçları: *

1. K

4000 TL Bütçe Harici Mikrofon

Yardımcı ekipmanlarını çok bilmiyorum da bir masaya takacağım bir kol ile kullanmak istiyorum. Düşüncem Razer Seiren V3 ya da HyperX Quadcast 2. Önerilerinizi bekliyorum. Kullanım amacım, yayın + toplantılarda kulaklık mikrofonu yerine kullanmak.
  2. K

HyperX QuadCast 2 vs Razer Seiren V3

Arada 700 tllik farka değer mi?
  3. K

Razer Barracuda X (2022) Ses Ayarlarım

Selam Herkese, Yeni aldığım barracuda x 'de müzik dinlerken kullandığım eq ayarlarını paylaşmak istiyorum. THX'in default müzik ayarına ek olarak alttakileri tikleyerek kullanıyorum en iyi sesi aldığımı düşünüyorum. Dolby indirip denedim ancak ses seviyesi bariz düşüktü. Sanırım deneme süresi...
  4. K

Razer Barracuda X (2022) Ses Ayarları Nedir

Kullanan dostlar ses ayarlarını atabilir mi acaba, müzik ve oyun için 2 ses ayarı arıyorum. Ayrıca yüzde kaç sarjı kaldığına nerden bakıyorsunuz?
  5. K

HyperX Cloud Alpha vs Razer BlackShark V2 Pro

HyperX Cloud Alpha şuan 6.1k'dan satılıyor Razer 6.9k'dan. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
  6. K

Logitech G Pro X alınır mı?

Sizce 8.349 TL'ye Logitech G Pro X kablosuz alınır mı? Yoksa bu fiyat segmentinde daha iyi bir kulaklık var mı?
  7. K

Hafif Kaliteli Kulaklık Önerisi

Selam, Bütçe belirlemedim ancak çok uçup kaçmak istemiyorum. Hafif ve kaliteli bir kulaküstü kulaklık istiyorum. Uzun toplantılarıma katılırken rahatsız etmemeli, oyun oynarken iyi ses kastırsın 7.1 özelliği oluyor bu sanırım, mici de görece iyi olsun. HyperX'in tonlarca modeli var mesela...
Geri