Arama sonuçları: *

1. Y

Corsair hs 35 mikrofon sorunu

merhabalar ben bu kulaklığı aldım ve evime 1 saat önce geldi baktım test için mikrofonu çalışmıyor ama telefona bağladığımda çalışıyor acaba çoğaltıcıda mı bir problem var yani pc de ses veriyor ama mikrofon çalışmıyor ses driverlarıda problemli olabilir dicemde sanmıyorum
  2. Y

Mikrofon ya da driver lar bozuk

merhaba ben corsair h 35 stereo kulaklık aldım 30 dakka önce geldi ve taktığımda çalıştı fakat mikrofonu çalışmadı sonra telefona taktım telefonda çalıştı fakat bilgisayarda çalışmadı ya gönderdikleri y kablo bozuk ya da benim driverlarım bozuk hani yeni gelen bişey bozuk olucağını sanmam ama...
  3. Y

350 tl ye mikrofonu iyi kulaklık

merhabalar ben 350 tl ye mikrofonu iyi bir kulaklık istiyorum oyundaki sesleri karşıya iletmesin 7.1 olması o kadar gerek yok hani dandik 7.1 dense kaliteli stereo yu tercih ederim aklımda rampage r36 drop 7.1 var ha bide yazılımı olursa bi tık iyi olur olmasa da önemli değil ama mikrofonu iyi...
  4. Y

200 ila 300tl aradı miktofonu iyi kulaklık önerisi

Merhabalar 1.000 saat cs go saatim var ve her gün en az 5 saat cs oynarım bu yüzden iyi ses kasmaya bir kulaklık arıyorum mikrofonu kaliteli olsun ve dandik 7.1 önericeğnize kaliteli stero önerebilirsiniz çünkü şuanki kulaklığımda rampage sn-r10 yani stereo onu da 4 yıl önce almıştım 60 liraya...
  5. Y

kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

merhabalar benim kulak biraz eski rampage snopy sn-r10 isimli kulaklığım var son günlerde mikrofondan aşırı pırrrrrr diye ses geliyodu neyse dedim 2 gün önce mikrofonu bozuldu takınca algılıyor ama çalışmıyor sebebi nedir acaba bide aygıt yöneticisinde raid denetleyicisi ünlem işareti var
  6. Y

Mikrofonda cızırtıdan daha yüksek bir ses var

benim sesimi bastıracak bir ses var mikrofonda ve önceden yoktu driver ı yenisini yükledim falan ama sorun çözülmedi acaba mikrofonmu bozuk kulaklığın mikrofonu ve markası rampage sn-r10 3 yıl önce almıştım ama yeni kullanmaya başladım yatıyodu evde ama 2 aydır kullanıyorum son 2-3 günde bu...
Geri