Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Airpods pro 2. nesil kulaklık hakkında

bu kulaklığı almak istiyorum fakat apple fiyatı ile diğer siteler arasında 400 tl gibi bir fark var. diğer sitelerde dolandırma çakma gelme vs gibi bir sorun yaşar mıyım? mesela: https://www.apple.com/tr/shop/product/MQD83TU/A/airpods-pro...
  2. F

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

arkadaşlar kulaklığın sesleri doğru yerlerden vermesi ve mikrofonunun biraz kaliteli olması önemli. film, şarkı, oyunlar için kullanılacak bir kulaklık önerisi istiyorum. önerileri beklerin. iyi forumlar.
  3. F

Mikrofonlu kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhabalar Başlıkta da belirttiğim gibi bir kulaklık arıyorum. Hem telefonda hem bilgisayarda kullanacağım. Oyun, video izlemek, şarkı dinlemek, telefonla konuşmak gibi tüm kulaklık ihtiyaçlarım için kullanmak istiyorum. Güzel dayanıklı beni götürecek bir kulaklık var ise yazarsanız...
  4. F

Öneri Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar iphone kulaklığı kullanıyordum artık sıkıntılar olmaya başladı yeni bir kulaklık alacağım. Mikrofonu olması lazım derslere de giriyorum oyun da oynuyorum. İyi bir ses vermesi ve orta düzey bi mikrofonu olması yeterli. Önerileri bekliyorum, iyi forumlar 1622113018 Kablolu*
  5. F

taotronics Soundliberty 53PRO windows 10 bağlanmıyor

Arkadaşlar telefonuma bağlayabildim ama bilgisayarıma kesinlikle bağlanmıyor ve biraz da dış ses geliyor gibi. Yardım eder misiniz?
  6. F

Yardım TaoTonics SoundLiberty 53 PRO alıyorum.

Arkadaşlar şimdilik biraz araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim son düşüncelerinizi almak istedim.
  7. F

Yardım TaoTronics SoundLiberty 53 vs TaoTronics Soundliberty 53 PRO

hangisini tercih etmeliyim sizce...
  8. F

Öneri 200 TL altı kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Kendime bir tane kablosuz kulak içi kulaklık almak istiyorum Kulaktan düşmeyecek, şarjı biraz giden, uzun süre idare edecek bir şey istiyorum. Aklımda Xiaomi vardı ama sizin de fikirlerinizi almak istedim şimdiden önerenlere teşekkürler.
  9. F

Yardım Gamepower Magnus V2 Siyah 3.5mm Rgb Oyuncu Kulaklık alınır mı?

Gamepower Magnus V2 Siyah 3.5mm Rgb Oyuncu Kulaklık alınır mı?
  10. F

Öneri 150-200 tl gaming kulaklık önerisi

Genellikle fps oyunları için kullanılacak biraz rahatlık iyi olur ve mikrofonu da idare edicek şekilde önerilerinizi bekliyorum
  11. F

Steelseries klavye kulaklık önerisi

Aekadaşlsr mousem steeleries set yapmak istiyoeum orta fiyatlı şeyler önerirseniz sevinirim 2. El de olur bildiğiniz güzel fiyatıcolan 2 si toplam 1k1ckicarı desem 3 aşşağı 5 yuksrı 2. Veya sıfıt önerilerinizi bekliyoeum
  12. F

Kulaklığı kullanıyorken bir tarafın sesi gitti, nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarda video izlerken kulaklığın sesi tek taraftan gelmeye başladı, Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri