Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Başlık bulamadığım bir soru (G Pro X ile alakalı)

format attıktan 1 2 ay sonra böyle bir sorunum olduğunu farkettim çok ilginç bir sorun kullanan varsa daha iyi yardımcı olur tekrar format atmakla uğraşmak istemiyorum şahsen. Kısaca şöyle anlatayım Böyle çalışırken spotiyi açınca sesler surround kapalıymış gibi geliyor 2.yi seçip tekrar 1.yi...
  2. Oneomous

Değişik bir sorun yaşıyorum başlık bulamadım

Şöyle ilginç bir sorunum var bilgisayarı açıyorum şarkı açtığım zaman surround modu çalışmıyorr kulaklığın fakat şu fotoğraflarda Realtek olanı seçiyorum sonra tekrar pro x i seçiyorum surround modu açılıyor pcyi uyku moduna aldığım zaman felan da aynı sorunu yaşıyorum buna uygun bir başlık...
  3. Oneomous

Logitech G635 mikrofon dip ses sorunu

çözüm yolu var mı ? Yoksa mikrofonun kendi sorunu mu ?
  4. Oneomous

CH321 Veya Cloud Stinger Hangisi alınır ?

https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/#product-tabs https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik-3/#product-tabs (400e kumaşını alıcam) Fiyat olarak pek derdim yok 2si arasında kaldım.
  5. Oneomous

200-350Tl Arası Kulaklık

James Donkey önermeyin,Gamepower önerebilirisiniz ama dip sesi olmasın.
  6. Oneomous

Xiaomi airdots kulaklık garanti sorgulama

Kulaklığın garantisini sorgulayabileceğim siteyi bulamadım bilen varsa atabilir mi ? Sorgulama yoksa videolardan baktım ve orjinal ürünle aynı özelliklere sahip,garantiye yollayacağım o yüzden. 1602005304 up
  7. Oneomous

5 aylık xiaomi airdots sağ kulaklığı bozuldu

Normalde tek kulaklık kullanıyorum solu takıyordum uzun süredir sağ tarafın şarjı hızlı bitiyor gibi olduğu için geçen gün yanlışlıkla sağ kulaklığı almışım o sırada çalışmadığını gördüm sağ tarafı çıkarınca hiç tepki vermiyor şarj kutusuna koyunca kırmızı beyaz yanıp sönüyor 6 7 saniye sonra...
  8. Oneomous

Kulaklık Pedi Dökülüyor

Hangi kulaklığı alırsam alayım deri pedler 6 ay sonra dökülmeye başlıyor dökülmesi önemli değil fakat etrafa dökülüyor ve kulağıma bazen yapışıyor bunlardan şikayetim var siz ne yapıyorsunuz ? Çorabı kılıf gibi geçirerek idare ediyorum fakat bilmediğim taktik var mı ?
  9. Oneomous

30TL'lik Kulaklık

30tl civarı trendyoldan kulaklık alacağım öneriniz var mı ? 35tlyi geçmezse sevinirim.İndirim için alıcam evde yedek dursun diye kalitesinin önemi yok 30tlye alınacak bir şey olsun yeter
Geri