Arama sonuçları: *

1. rea1903

Asus Tuf Gaming H7 Core Blue Gaming (Oyuncu) Kulaklık Nasıldır?

Arkadaşlar indirimde Al-Sat için aldım sizce satabilir miyim? Ne kadara satabilirim sizce?
  2. rea1903

Öneri F/P mikrofon önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda YouTubeda bilgilendirici videolar yapmak istiyorum. Bu yüzden bir mikrofona ihtiyacım var tabii bu mikrofonu sadece bunun için değil oyunda da kullanmayı düşünüyorum. Mikrofon piyasasını tam bilmediğim için belli bir bütçe belirtemedim. En azından beni üzmeyecek orta...
  3. rea1903

Aynı anda hem kulaklıktan hem hoparlörden ses gelmesi

Başlıkta dediğim şey mümkün mü farklı sesler değil iksinden de aynı ses gelmesini istiyorum.
  4. rea1903

Hs35'in Mikrofonu Laptopda Çalışmıyor

Arkadaşlar Gaming Gecesinden aldığım Hs35 kulaklıktan çok memnunum onu söyleyeyim. Ama mikrofonu telefonda görüşme yaparken filan iyi olmasına rağmen laptopda çalışmıyor(Laptopun dahili miktofonu çalışıyor).Ve ses kısmında yürütme cihazı seçin dediği yerde kulaklık çıkmıyor laptopun hoparlörünü...
  5. rea1903

Yardım Kulaklıklarda Titreşim Özelliği

Arkadaşlar kulaklıklarda titreşim özelliği önemli mi acaba. Gamepadin eli titrettiği gibi kafanızı mı titretiyor yoksa başka bir şey mi bu?
  6. rea1903

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar bir kulaklık alma niyetim var ama bu konuda çok bilgim yok. Bütçe olarak 250 TL gibi düşünüyorum.Sizce yeterli midir? Tasarımda da oyuncu havası olursa iyi olur. Sizin kulaklık önerilerinizi bekliyorum ama tabii daha dandik bir şeye sırf "Gaming" ibaresi için fazla para vermek istemem...
Top Bottom