Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Cloud 2 wireless ayarlarını nasıl yapabilirim ?

Selamun aleykum , hayırlı günler. Cloud 2 core wireless oyuncu kulaklığım var. Ses kasabilmek için hangi ayarları yapmalıyım ? Hyper x ve sonar uygulamalarıyla kullanmaya çalıştım fakat ses istediğim gibi değildi ben de sildim. Valorant oynarken rakibin sesini duyamıyorum , takımdakiler arkanda...
  2. J

Valorant ses kasamıyorum , yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Cloud 2 core wireless kulaklık kullanıyorum , oyuncu kulaklığı diye ve markası iyi diye aldım. Valorant oynarken ses kasmakta zorlanıyorum. Diğerleri rakibin nereden geldiğini anlıyor fakat ben anlayamıyorum. O kadar para verdim kulaklık aldım , hangi...
  3. J

Valorant güzel ses kasamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Kulaklığım Cloud 2 core wireless. Hyperx ngenuity , stellseries sonar uygulamalarını indirdim , dolby access ayarlarına da baktım ama istediğim kalitede ses kasamıyorum. Cs 2'de ekolayzer ayarları var otomatik orada ses biraz daha güzel geliyor fakat...
  4. J

Cloud 2 wireless ses kasma ayarları önerir misiniz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Medimarktan cloud 2 core wireless almıştım 2 ay kadar oldu. Kendimce ayar yapsam da memnun değilim. Hyperx ngenuity , stellseries sonar uygulamalarını indirdim , dolby access ayarlarına da baktım ama istediğim kalitede ses kasamıyorum. Cs 2'de...
  5. J

Valorant için 1500 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Selamünaleyküm, hayırlı geceler herkese. Valorant, PUBG vb. FPS oyunları için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık arıyorum. Kulağı ağrıtmayan ve kafada ağırlık yapmayan F/P kaliteli hissiyatı bütçe dostu kulaklık önerir misiniz? Havit Gamenote H2002D modelinin önerildiğini gördüm 1K bütçede...
Top Bottom