Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

HP Victus laptopta harici mikrofon çalışmıyor

Herkese merhaba, Bende HyperX QuadCast mikrofon var. Ben bunu masaüstü sistemimde kullanırken hiçbir problem yaşamıyorum ses kalitem gayet iyi. Ama HP Victus laptopumda tüm suruculerim güncel olmasına rağmen kullanırken sesim boğuk ve kötü geliyor. Uygulamalarla ekolayzer ayarları yapsam da...
  2. ddarkbrother

Hyperx Quadcast Sürücüsü var mıdır?

Arkadaşlar bu model mikrofonun bir driver'ı mevcut mudur? Hiçbir yerde bulamıyorum.
  3. ddarkbrother

HyperX Quadcast kötü ses kalitesi

Arkadaşlar eski sistemimde mikrofonu kullanırken hiçbir problem yaşamıyordum ama laptopumda mikrofonum aşırı kötü boğuk bir ses veriyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu kötü ses kalitesinin önüne nasıl geçebilirim?
  4. ddarkbrother

Sennheiser 350bt kulaklık kapanmıyor

Arkadaşlar kulaklık daha bugun elime ulaştı. Şarjını doldurdum ve deneyimledim. Daha sonra kapattım kulaklığı ama 5 saniye sonra power on sesini duydum ve kulaklık yeniden açıldı. Ne kadar kapattıysam hep 5 saniye sonra yeniden açıldı kulaklık. 4-5 saattir ellemiyorum. Telefona bağladığımda hala...
  5. ddarkbrother

Furry X mikrofon çalışmıyor

Arkadaşlar ürün elime yeni ulaştı. Başta oluşan ses sorunu hallettim ama mikrofonu takmama rağmen ürünün mikrofonu çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
  6. ddarkbrother

JD 711 mi Rampage Reactor mü?

Arkdaşlar 2 haftaya yeni bir kulaklık alacaktım. 400TL bandında olan Reactor'ü mü önerirsiniz yoksa 711'i mi. Geceki indirim ile alabilirim belki. Bütçem varken sizce de Reactor almak daha iyi olmaz mı? Sizce ne yapayım? @Yasin Çelik @crazyreign
  7. ddarkbrother

Rampage R41 Reactor alacağım buradan bir sıkıntı çıkar mı?

Kulaklığımı bu satıcıdan alacağım sizce bir sıkıntı çıkar mı arkadaşlar? https://www.akakce.com/siparis/?p=534512968&ref=844&gclid=CjwKCAjwjqT5BRAPEiwAJlBuBaRjMq0T7n6ofGgl9I4RrXIyH14lzZ8qtxfjjA5Q837e6ZXdwtE13BoChC4QAvD_BwE
  8. ddarkbrother

450 TL bütçe ile kulaklık önerisi

Arkadaşlar biliyorum son bir kaç gündür çok konu açtım öneri adına. Lakin en son tamam dediğim ve sipariş verdiğim Artics 1 kulaklığım elime bugün ulaştı. Maalesef sorunlu geldiği için iade talebinde bulundum ve perşembe günü iade edeceğim. O nedenle bütçemi de az da genişletebildim ve son kez...
  9. ddarkbrother

Artics 1 sağ taraftan ses vermiyor

Arkadaşlar kulaklık daha az önce elime ulaştı. İlk başta iki taraftanda az ses geliyordu. Jak'ı çıkarıp hem arka tarafa hemde kasanın önünde denedim. Lakin şimdi sadece sol taraftan ses geliyor. Ne yapmalıyım?
  10. ddarkbrother

Öneri Artics 1 kısık ses problemi çözüm

Arkadaşlar öncelikle geçen gün konu açmıştım hangi kulaklığı alayım diye. Müzik dinleme ve oyun odaklı bir kulaklık aradığım için daha önce de hatrı sayılır şekilde deneyimlediğim Artcis 1 sipariş verdim. Çarşamba günü elimde olacak. Amazon üzerinden indirimde 386 TL'ye satın aldım. Kulaklığı...
  11. ddarkbrother

Razer Kraken X 7.1 nasıldır?

Soru çok açık arkadaşlar. Ayrıca kulağı kaplar mı bu ürün?
  12. ddarkbrother

Drop Plus kulağı tamamen kaplıyor mu?

Arkadaşlar drop plus almaya karar verdim. Kulaklığın pedleri tamemen kulağı sarıyor mu?
  13. ddarkbrother

350 TL'ye kulaklık önerisi

Arkadaşlar daha önce rivia g401 kullanıyordum. Kulaklık bozuldu. Yeni almak istediğim kualklıkta aradığım özellikleri sizlere sıralıyorum; -Kulağımı tamamen kaplaması. -Müzik ve oyun için iyi bir ses deneyimi vermesi. Basslar ve tizler benim için çok önemli. -Mikrofonunun iyi olmasını...
  14. ddarkbrother

200 TL'ye kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem 200 TL. Bu fiyata hem mikrofon hem de ses kalitesi olarak satın alabileceğim en iyi kulaklık nedir?
  15. ddarkbrother

250 TL'ye 7.1 kulaklık önerisi

Arkadaşlar daha öncesinden arkadaşımın olup baya yıprandıktan sonra bana verdiği Rampage Rivia G40 model kulaklıktan artık cızırtılar gelmeye başladı boştayken. O nedenle yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Rampage'nin mikrofonundan çok memnunum gerçekten. Bana 250 TL'ye alınabilecek ve fiyatını...
Top Bottom