Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Yardım Yayın için Mikrofon Kalitemi Düzeltmem Lazım.

Kulaklığım Razer Blackshark V2 Pro (2023) Bir sürü ayar denedim fakat mikrofondan bir türlü memnun olamadım. Discorddaki sesimi beğeniyorum fakat diğer platformlardaki ve sesimin sade halini beğenmiyorum. Synapse de bir sürü ayar denedim çok bir şey değişmedi. Sorunum aslında şu: Konuşurken...
  2. Itonlyconcernsme

Yardım Razer blackshark v2 pro mikrofon ayarlarıma yardımcı olur musunuz

Ayarlar bu şekilde ama mesela konuşurken kelimenin son harflerini falan engelliyor duyulmuyor örneğin donanım diyorsam donanı.. gibi gibi ve kalitesinden memnun olamadım yardımcı olacak var mı?
  3. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Blackshark v2pro 2023 hakkında fikirleriniz lazım.

Kulaklığın 2020 versiyonu vardı bende garantiye yolladım 2023üyle değişim yaptılar. 2023 versiyonunda kırılma gibi kronik sorunları duyuyorum her yerde. Bu kulaklığın fiyatı 7000 tl ve bu baya fazla benim için. Satmak isterim ama kimsenin alacağını düşünmüyorum ürün elimde kalacak gibi duruyor...
  4. Itonlyconcernsme

Yardım Razer synapsedan kulaklığıma yaptığım ayarlar sesi etkilemiyor nasıl çözerim

Lütfen yardımcı olun çevrenize falan sorun mümkünse internette hiç bulamadım çözüm.
  5. Itonlyconcernsme

Razer Blackshark v2 pro 2020 thx spatial audio nasıl kullanıcam

Synapse 3te iken thx spatial audio seçiyordum kullanıyordum ama ayar falan çekemiyordum. Synapse 4 geçtim thx spatial audio geçiş yapıyorum ama kaydetmiyor hep stereoya geçiyor. Şimdi thx spatial audio indirdim oda 14 gün deneme süresi verdi ama benim kulaklığım bunu desteklemiyor mu zaten?
  6. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ 1000 tl civarına beyaz ve kaliteli kulaklık önerisi lazım

Kuzenim 1000 tl civarına beyaz ve mikrofonu güzel bir kulaklık arıyor. Valorant oynuyor sadece,havit gamenote fuxi h3 varmış galiba onu beğenmişti. Siz ne önerirsiniz?
Geri