Arama sonuçları: *

1. B

Atk mercury 1 ay olmadan çatladı

11 temmuzda almıştım dün gece muhtemelen bir sorunu yoktu 2 3 saat kullandım bugün tekrar kullandım bi süre sonra kulağıma tam oturmadığını fark ettim kayıyordu ayarı yükseldi sandım ama elime alınca çatlağı gördüm bugün pazar olduğu için wraithe ulaşamadım ama zaten kullanıcı yorumları olarak...
  2. B

Atk mercury driver bulamadım

sitesinde bulamadım seçme kısmında da gözükmüyor uygulamayı nasıl yükleyebilirim
  3. B

20 TL kulaklık

Arkadaşlar trendyoldan kuponum var telefon için bı kulaklık düşünüyorum xiaomi piston düşünüyorum ama başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  4. B

James Donkey 710 vs Alpha X RGB

Arkadaşlar ben James Donkey almaya karar vermiştim sadece indirim bekliyordum ama son zamanlarda forumda Alpha X çok önerildi.Bana göre James Donkey hem daha güzel duruyor hem pedleri daha rahat gibi.Ancak bazı cızırtı problemi gibi sorunları olduğu söyleniyordu.Cevaplarınızı bekliyorum.
  5. B

James Donkey 710 Alınır mı

Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bütçemi çok zorlamak istemiyorum o yüzden bu kulakligi düşünüyorum.Bu olmazsa Medusa alırım Uzun kullanımda kafam rahatsız olmasın Film izlerim müzik dinlerim mikrofon çok önemli değil benim için
  6. B

Öneri 200 TL kulaklık

Bayram harçlığı ile kulaklık alicam.James Donkey 710 ve Gamepower Medusa arasında kaldim.Ben James Donkey düşünüyorum ama başka önerisi olan varsa yazabilir. Rahat olsun kafam ağrımasın ve iyi ses kasmak istiyorum mikrofon çok önemli değil Müzik de dinleyeceğim
  7. B

Öneri 100-200 TL kulaklık önerisi

Bu fiyat aralığındaki en iyi kulaklık nedir ?
Geri