Arama sonuçları: *

1. K

Yardım 4000 TL FPS oyunları için kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar, uzun saatler bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum, ancak uzun süre kullanımda baş ağrısı yapıyor ve beni fazlasıyla yoruyor. Kablosuz olması gerçekten büyük bir nimet, bu yüzden benim için kablosuz olması önemli. FPS oyunları oynuyor ve müzik...
  2. K

Öneri IEM kulaklık önerisi

Arkadaşlar blackshark v2 pro aldım yeni fakat bir tık ağır artık daha rahat bir kulaklık almak istiyorum ses ve mikrofon kalitesi aynı olan bir IEM kulaklık önerebilir misiniz?? bütçe 2-3 aralığında
  3. K

Yardım Razer BlackShark V2 Pro vs SteelSeries Arctis 9-5-7P vs Logitech G PRO X

Arkadaşlar barracuda kulaklığımı satıp bunlardan birisini almayı planlıyorum. Uzun saatler bilgisayardayım hafif olması önceliğim. Daha sonra video, oyun ve mikrofon performansları önemli benim için internetteki incelemelere baktım fakat kafam fazla karıştı sizin önerileriniz neler?
  4. K

Öneri Beyaz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selamlar razer barracuda x kullanıyorum fakat hem sistemim beyaz hemde sıkıldım bi' tık daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum. 4000 TL'ye kadar bütçem var, 2.el alacağım yüksek modelleri alabilmek için var mı model önerileriniz BT olursa çok daha iyi olur.
Top Bottom