Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Skullcandy Kulaklığım kırıldı ne yapmam lazım

Merhaba dün Skullcandy crusher modeli kulaklığım menteşe yerinden kırıldı ne yapmam lazım. Yenisini alamam. 3 d printer den parça çizdirebilir miyim. Lütfen yardımcı olun
  2. B

windows 10 bluetooth kulaklık sorunu

arkadaşlar yeni bluetooth kulaklık aldım fakat microfon pc de çalışmıyor kulaklıgı pc ye bağlayınca da donuyor bi el atar mısınız
  3. B

Yardım 500 700 TL arası müzik için kulaklık önerisi

Arkadaşlar çok fazla müzik dinleyen biriyim bana 700 TL ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz?
  4. B

500 800 TL arası kulak üstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar kendime güzel bi kulaklık almak istiyorum (şarkı dinlemek için) şu anda kafamda 2 model var biri Skullcandy hesh anc diğeri Skullcandy crusher Başka bildiğiniz güzel modeller varmı kafamı karıştıran fiyat bu iki kulaklık da 800 TL daha uyguna güzel birşeyler varsa yardımcı olabilir...
  5. B

Yardım Skullcandy crusher vs hesh anc

Arkadaşlar bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama birinde 4 mikrofonlu anc var diğerinde ise ayarlanabilir bas var sizce hangisi ikisi de 800 TL çok arada kaldım yardımcı olabilir misiniz indirim bitmeden almak istiyorum kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
  6. B

Hem pc oyunları için hem dışarda kullanmak için kulaklık önerisi

arkadaşlar hem pc oyunları (CS GO VALORANT) için hem dışarda kullanmak için bir kulaklık arıyorum kulaklığın yazılımı önemli değil dolby atmos kullanırım müzik konusunda basların performansı benim için önemli. Oyunlarda ise temiz ve doğru ses vermesi lazım
Top Bottom