Arama sonuçları: *

1. T

İphone için Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba iPhone kullanmaktayım ve kulaklığım Xiaomi Buds 3 Pro bugün dışarıda şarj kutusunu kaybettim ve yeni Bluetooth kulaklık almak istiyorum iPhone ile uyumlu çalışan bir model istiyorum aklımda Xiaomi Buds 4 Pro ve 5 Pro modelleri var ortalama fiyatları 2000-2400 arası bu fiyata...
  2. T

Xiaomi Buds 3 Pro vs Anker Soundcore R50i

Merhaba iyi günler, Xiaomi 11t kullanıyorum. Bluetooth'lu kulaklık alacağım, kaliteli ve yüksek ses veren bir kulaklık arıyorum. Buds 3 Pro almayı çok istiyorum ama sesi kısık diyorlar, tavsiyeleriniz nelerdir? Başka model de önerebilirsiniz. R50i mi 3 Pro hangisini almayalım?
  3. T

Razer BlackShark v2X en iyi ses ayarları

merhaba az önce Razer BlackShark v2X aldım ve ses ayarı yapmak istiyorum tavsiye ettiğiniz ayarlar varmı çok anlamıyorumda bu işlerden THX ve 7.1 uygulamasını yükledim.
  4. T

Asus TUF B450-PRO GAMING ile Razer BlackShark V2 X uyumlu mu ?

merhaba arkadaşlar fps oyunları oynuyorum ve müzik dinliyorum kulaklık alacağım aklımdaki kulaklık Razer BlackShark V2 X ve anakartım Asus TUF B450-PRO GAMING ile uyumlu mu ses kartı çok önemlimiş bu kulaklıkta veya 1000 tl ye kadar kulaklık önermisiniz
  5. T

1000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Merhaba, FPS oyunları oynuyorum ve çok müzik dinliyorum. Tam bunlara göre 1000TL'ye kadar kulaklık önerir misiniz? Aklımda Razer BlackShark v2X var tavsiye eder misiniz? Anakartım ASUS TUF B450-PRO Gaming kullanıyorum.
Geri