Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Öneri Kablolu/Kablosuz Müzik İçin Kulaklık Tavsiyesi

Herkese selamlar. Günümün yaklaşık 4-5 saati müzik dinlemek ile geçiyor bende şuanda aktif olarak telefonda QCY T13 ve bilgisayar da Tronsmart Sono kullanıyorum. Genellikle de kütüphane de kullandığım içinde artık QCY yetersiz Sono ise derileri döküldüğünden dolayı güzel bir görüntü vermiyor...
  2. BarbaraPalvin

Öneri 300 TL Müzik Ve Video İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Herkese selamlar müzik, video ve film için maks 300 TL'ye kulak içi bluetoothlu kulaklık arıyorum ne önerirsiniz?
  3. BarbaraPalvin

Yardım Tronsmart Sononun Fiyatı Neden Bu Kadar Arttı?

Tronsmart Sono almıştım(210 TL) 4-5 ay önce şimdi 310 TL olmuş en ucuz, kardeşime alacaktım vazgeçtim fiyatı neden bu kadar arttı bu kulaklığın
  4. BarbaraPalvin

Öneri 400 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

400 TL'ye müzik,film amaçlı kablosuz kulaklık ne alabilirim?
  5. BarbaraPalvin

Bu Hatayı Alıyorum Ne Yapmam Lazım?

Ses ile ilgili bir şey yapmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım?
  6. BarbaraPalvin

Oyun Oynarken Kulaklık Cızırdıyor

PC'm kötü bir pc ve Valorant oynarken 40 ile 100 arası FPS alırken Cs'de 50-120 arası fps alıyorum ve kulaklık cızırdıyor ve beni sinir eden bu oluyor cidden düşük FPS'ye razıyım fakat cızırdayınca sinir oluyorum bir çözümü var mı?
  7. BarbaraPalvin

Sono Kulaklığım Geldi

Forumda daha önce konu açmıştım '200 TL Kulaklık Tavsiyesi' diye herkes Tronsmart Sono'yu tavsiye etti yeni geldi iki-üç tane şarkı dinledim kulaklık gayet güzel beni tatmin etti açıkçası uzun kullanımda kulağımı rahatsız edecek mi onu merak ediyorum buradan öneren bütün arkadaşlara teşekkür...
  8. BarbaraPalvin

Gamepower Medusa Vs Tronsmart Sono

Kardeşimin doğum günü yaklaşıyor kulaklık istiyordu uzun zamandır bende oyun oynadığı için güzel bir gaming kulaklık düşünüyorum kendisi izlediği youtube kanallarında Gamepower Medusa görmüş onu istiyor fakat sonuçta para vereceğim,ben Tronsmart Sono aldığım için ona da Sono almak istiyorum bir...
  9. BarbaraPalvin

200 TL'ye Telefon İçin Gaming Kulaklık

Dün arkadaşım bana mesaj attı 200 TL'ye telefonda oyun oynamak için kulaklığa ihtiyacı varmış ne önerebilirim
  10. BarbaraPalvin

Oyun İçin 200 Tl'ye Kulaklık

Oyun oynayan birisiyim şimdiki kulaklığım kırıldı bu yüzden 200 TL'ye oyun amaçlı kulaklık alacağım ne önerirsiniz? (Fiyat biraz aşabilir) (Ürünü link olarak atarsanız daha iyi olur,link olarak atmazsanızda canınız sağ olsun :) )
  11. BarbaraPalvin

200 TL gaming kulaklık önerisi

Bütçem 200 TL gaming kulaklık alacağım fiyat biraz düşük fakat bütçem bu kadar yapacak bir şey yok önerilerinizi bekliyorum
  12. BarbaraPalvin

En Fazla 100 TL'ye Kulaklık

En fazla 100 TL ye sadece müzik dinlemek ve film izlemek için kulaklık arıyo arkadaşım uygun bir şey varsa önerir misiniz?
Top Bottom