Arama sonuçları: *

1. K1dot

SteelSeries Arctis Nova 5 İncelemesi

NOT: Arkadaşlar ilk defa bir inceleme yapıyorum ve acemice olacağı kesin şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim KUTU İÇERİĞİ 1x type c dongle 1x dongle uzatma kablosu 1x şarj aleti sticker kutu içeriği yazdığım gibidir kutu fotoğrafını atmak isterdim fakat maalesef bilgisayarıma atmayı...
  2. K1dot

Bu üçünü aldım sizce iyi mi

arkadaşlar merhaba 3 ürün aldım https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-beyaz-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,786498803.html#m-gallery...
  3. K1dot

Beyaz kulaklık standı

arkadaşlar nova 5 alıcam onun için güzel sade beyaz bir kulaklık standı önerir misiniz?
  4. K1dot

2. el nova 7 alınır mı?

arkadaşlar sorum başlıktaki gibi babam bir kulaklık bulmuş 3 yıl garantisi varmış 2 yıl kullanılmış arkadaşının dediğine göre hiç bir hatası vs yokmuş sıfır fiyatı 6.669 alınır mı alınırsa kaça alınması mantıklı olur bir de bu kulaklığı nasıl test edebilirim ha son bir soru daha nova 5 ile bir...
  5. K1dot

SteelSeries nova 5 alınır mı

arkadaşlar ilerleyen zamanlarda kulaklık almayı düşünüyorum sizce bu kulaklık alınır mı kullanan arkadaşlar artıları ve eksileriyle anlatırsa sevinirim fps oyunu ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum görünüşü de hoşuma gitti...
Geri