Arama sonuçları: *

1. Furchlost

Anker q10 muadili kulaklık önerisi

Merhaba, bass konusunda en az q10'un ilk çıkan versiyonları kadar iyi olan kulaklık tavsiyeniz var mıdır. Bütçe 2k
  2. Furchlost

Kulaklık için hangi adaptör daha iyi

https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-tp-link-ub500-bluetooth-5-0-nano-usb-adaptor-fiyati,1594209198.html https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-ugreen-mini-usb-dongle-bluetooth-5-0-adaptor-siyah-fiyati,1453457310.html Bu iki üründen hangisi daha sorunsuz çalışıyor bilen...
  3. Furchlost

Kulaklık için Bluetooth Adaptörü

ASUS EX B660M anakart var, BT 5.0 ve üzeri kaliteli önerebileceğiniz adaptör var mıdır ayrıca Dualshock 4 ü de kullanacağım
  4. Furchlost

Razer OPUS X alınır mı

Bass yoğunluklu müzikler için iyi bir tercih midir ?
  5. Furchlost

Yardım Anker soundcore Life Q10 Mavi vs Siyah

Arkadaşlar bu iki kulaklığı da hb satıcısından satın aldım, ama bariz bir şekilde mor olan versiyonda bass çok daha belirgin ve güçlü, bunun sebebini bilen var mı ? Bu iki model arasında fark mı var yoksa benim siyah kulaklığımda mı sorun var
  6. Furchlost

Beyler jbl t180a veya t290 kullanan var mı

Beyler kullanan varsa mikrofonu ve bass kalitesi nasıl yardımcı olabilir mi
  7. Furchlost

Beyler KZ marka kulaklık kullananlar bakabilir mi

Beyler genellikle metalik ve bass ın ön plana çıktığı müzikler dinliyorum 110 civarına kadar tavsiyeniz varmı aliexpress ten alıcam
  8. Furchlost

Beyler 100 tl ye kadar olmak şartıyla Aliexpressten kulaklık önerir misiniz,kablolu olsun

Beyler birde vergi işi nasıl oluyor yüzde kaç
  9. Furchlost

Beyler telefon kulaklığını hem mikrofon hem kulaklık olarak nasıl kullanırım

Beyler eski bilgisayarda zoom a kulaklıkla nasıl girerim 3 farklı Jack yeri var
  10. Furchlost

100-250 TL arası BT kulaklık tavsiyesi

Merhaba beyler,dediğim aralıkta bana temiz ve güçlü bass veren kulaklık önerebilir misiniz? ? Mikrofon çok da önemli değil
Top Bottom