Arama sonuçları: *

1. S

Öneri ACAYİP BASSLI KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

!SADECE MÜZİK DİNLEMEK İÇİN! Hali hazırda olan cloud3w kulaklığın bassları fazla tatmin etmedi açıkçası ki bunu bilerek rekabetçi oyunlar için aldım. Ancak müzik zevki için acayip basslı bir kulaklık arıyorum kafam zangırdasın ev titresin o derece hastasıyım bassın. Önerilerilerinizi bekliyorum
  2. S

Yardım Cloud 3 kablolu mu kablosuz mu alınmalı?

Dostlar biraz acileyiti var. Genelde lol ets2 cs arada valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olucak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şuan güncel wiraless 4 bin TL. Bu seviyede varsa önerileriniz bekliyorum
  3. S

Öneri 3500 TL kulaklik önerisi

Dostlar cloud 3 deneyimledim ancak dışarı fazla ses kaçırıyor bu beni rahatsiz etti. Cikabilecegim en max bütçe 3500 tl. Kullanım amacı fps ve müzik için olucak önerilerinizi bekliyorum.
  4. S

Cloud 3 iade etmeli miyim?

Dostlar dun aldım kargom bu gün geldi. Deneyimlemeye başladığımda yaklaşık 10 dk sonra kulaklığın uzunluğunu ayarladigimiz kırmızı yerin bir tarafının zorlandığını, aşağıya doğru giderek kafa bandı derisinin altına baskı yaptığını fark ettim. Tek taraflı bir durum bu ve benden kaynaklı değil...
  5. S

Öneri 3-4 bin tl civarı kulaklık önerisi

Dostlar cloud 3 alacaktım ama fiyatı 4 bin TL olmuş gecicek neredeyse bende 4 bin TL civarında cloud 3 den iyi performans veren bir kulaklık varmi diye sormak istedim. Her türlü öneriye açığım kullanım amacı hafif fps hikaye simülasyon hikayeli oyunlar olucak.
  6. S

Yardım Razer blackshark v2 x hala alınır mı?

Dostlar araştırma sonucu buldum kulaklığı sizce hala alinir mi? Genelde fps için kullanicam ses kalitesi önemli yani. Linkini bırakıyorum. En fazla 3 bin TL olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum...
  7. S

Öneri Beyaz kulaklik önerisi

Dostlar Kablolu kablosuz fark etmez. İlla beyaz olcak değil siyah da olur. Fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum daha çok varsa öneriniz beklerim. Butcem 2.5-3 bin TL arası.
Geri