Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ STUDYO MIKROFON ONERISI

herhangi bir profesyonel amac suanda surmuyorum kendım beat yapıp uzerıne soyleyıp mıx master yapıyorum fl studıoda ve ses kayıtını noramlde telefondan alıyordum ama artık mıkrofon ve ses kartına gecmek ıstıyorum butcem max 3.3k olabılır ama 3.3e tamamlamak zorunda degılsınız sesımı kalıtelı...
  2. U

Vokal ses kaydı için mıkrofon ve ses kartı konusunda yardıma ıhtıyacım var

herhangi bir profesyonel amac suanda surmuyorum kendım beat yapıp uzerıne soyleyıp mıx master yapıyorum fl studıoda ve ses kayıtını noramlde telefondan alıyordum ama artık mıkrofon ve ses kartına gecmek ıstıyorum butcem max 5k olabılır ama 5e tamamlamak zorunda degılsınız sesımı kalıtelı...
  3. U

Mikrofon konusunda ne yapmalıyım gerek var mı

suanda pd300x pd400x ve RODE Podmic mıkrofonlarına baktım hem usb hem xlr olması oncelıgımde genel olarak sarkılar ıcın ses kaydı alıcam ek olarak gunluk kullanımada uygun olmasını ıstıyorum 5000 artmaması ıyı olur ama max 6k cıkabılırım
  4. U

Müzik ve genel kullanım ıcin mıkrofon onerısı 4000-5000 tl

5k max butcem var genel kullanım ıcın ek olarak rap yapıyorum ıhtıyaclarımı gıderen uzun omurlu bir mıkrofon arayısındayım
  5. U

Çözüldü✓ 4000tlye bu mikrofon alınır mi

Hocam MAONO PD200X aklımda şu mikrofon var yayıncılık oyun ve ses kaydı alicam bu mikrofonu önerir misiniz yada bu fiyata daha iyi bişi varsa önerir misiniz 5kya kadar cıkabılırım suanda sıfır quadcast buldum 4500tl ve alias 4800tl bu ındırımler hakkında ne düşünüyorsunuz
Geri