Arama sonuçları: *

1. L

HyperX Cloud Alpha gevşeklik sorunu

Yaklaşık 1 haftadır Cloud Core Wireless kullanıyorum. Bugün şarjı bitince kutusunda duran Cloud Alpha'yı kullanmak istedim. Kulaklığı çıkardım, kulağıma taktım ancak kulaklık resmen kafamdan düşecek kadar gevşek duruyor. 2 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle böyle değildi. Kulağımı azıcık bile...
  2. L

HyperX Cloud Alpha ses kartı önerisi

ASUS H610M-K anakart kullanıyorum. H610'un ses kartı bildiğim kadarıyla 32 ohm değerine sahip. Cloud Alpha ise 65 ohm. Haliyle anakartımın ses kartı kulaklığımı besleyemiyor. Cloud Alpha'yı tam anlamıyla besleyebilecek, 65+ ohm değerine sahip uygun fiyatlı bir ses kartı almak istiyorum. Bütçe...
  3. L

HyperX Cloud Alpha sol taraftan ses gitmesi

Bazen sol tarafın sesi sağa göre azalıyor, kulaklığı çıkar tak yapınca veya sol kulaklığın iç tarafından sertçe üfleyince kulaklığın içerisinde tık tık diye birşeyin hareket etme sesi geliyor ve düzeliyor. Sol tarafa bir kaç kere vurunca da solun sesi gidiyor, aynı şekilde iç taraftan sertçe...
  4. L

HyperX cloud alpha mikrofon süngeri ve ses kartı önerisi

Yeni aldığım hyperx cloud alpha kulaklığımın mikrofonunun süngeri kedim sağolsun paramparça oldu, yenisini nereden bulabilirim link atar mısınız? Ayrıca hyperx cloud alpha ile eski kullandığım 200tl lik kendi ses kartı olan kulaklığım arasında sanki hiç ses kalitesi farkı yokmuş gibi geldi...
Geri