Arama sonuçları: *

1. E

MChose V9 Pro deneyimler

arkadaşlar selam ben valla fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum...
  2. E

MChose V9 Pro deneyimlerim

arkadaşlar selam ben fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum üst...
  3. E

Öneri ATK Mercury vs MCHose V9 Pro

ATK Mercury vs MCHose V9 Pro hangisi sizce arkadaşlar 3k 3.5k bütçeye alınabilecek daha mantıklı bir alternatif var mı
  4. E

Mchose v9 pro kullananlar yazaiblir mi lütfen

Mchose v9 pro kulak üstülerden EQ ayarı ile müzik oyun karışık kullanım için ses kalitesi ağırlıklı bakarsak fiyatına göre en iyisi mi sizce arkadaşlar?
  5. E

Mchose v9 pro alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/731155/mchose-v9-pro-icy-white-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-5/ bundan almayı düşünüyorum beyler var mı kullanan eden sizce hangi seviyede steelseries ve razer - logitch gibimsi baktığımızda onlara kıyasla ve atk mercury'den ve JBL Quantum 350'den...
  6. E

Öneri MCHOSE V9 Pro VIDEO ONERISI

şu kulaklığın mchose'un bu sene çıkardığı diğer ürünlere bakarak çok çok iyi fp bir kulaklık oldugunu düşünüyorum ama gaming gen tr nin yalandan incelemesi dışında tr'de 1 tane inceleme yok babus gelde incele bunu allah askina @Abdullah Hacıgül
  7. E

Kz castor pro kullanan var mı

arkadaslar selama kz castor pro kullanan var mı nasıltır alınır mı sipariş verdimde bu konu icin biraz gec sanirim
  8. E

Kulaklık önerisi 2000₺

Selam arkadaşlar Razer BlackShark V2 X almıştım. Oyunlarda, özellikle ses kasarken oldukça işimi görse de, birkaç ciddi sıkıntısını fark ettim. Müzik dinlerken ses kalitesi pek tatmin etmedi (vasatın biraz altında), ayrıca 30 dakikadan fazla taktığımda kulaklarımı oldukça ısıtıp terletiyor...
Geri