Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

1000 TL bütçe kulaklık önerisi

Hem sporda müzik dinlerken hem bilgisayarda oyun oynarken kullanabileceğim kablosuz (kulak üstü yoktur) kulak içi kulaklık istiyorum. Varsa kulak üstüde olur, anker q30 um vardı kırıldı
  2. RevenKalr

1k bütçe mikrofon önerisi

PC de kulaklık olarak anker q30 kullanıyorum ama mikrofonum yok, bu bütçeye bir şey var mıdır?
  3. RevenKalr

1000TL butce ile bt kulaklik onerisi

1k butceye telefonda kullanilacak kulak ici ne onerebilirsiniz
  4. RevenKalr

Mikrofon almalı mıyım?

Arkadaşlar normalde sporda kullanmak için anker q30 almıştım fakat bilgisayarda da kullanmaya başladım ve kablosuzluk gerçekten çok rahat. Önceki kulaklığım drop plus dı ve onun mikrofonunu kullanıyorum hâla, ama zor oluyor. Ses gitmiyor gibi sorunlar olabiliyor. Sizce mikrofon mu almalıyım...
  5. RevenKalr

1k bütçe kablosuz kulaklık önerisi (SPOR İÇİN)

Arkadaşlar 1k bütçem var, jbl in kulaklığı dışında iş görecek kulak üstü bir model var mı? Yoksa para biriktirip bunu mu almalıyım, fakat sporda kullanacağım bir kulaklığa bu kadar para bayılmak istemiyorum. https://www.skullcandyturkiye.com/hesh-evo-wireless-kulak-ustu-kulaklik
  6. RevenKalr

Disarida ve sporda kullanilabilecek kulak ustu kulaklik onerisi

Arkadaslar jbl in şu dandik kulakligi disinda bildiginiz fiyati cok yuksek olmayan disari ses vermeyen ses kalitesi de fena olmayan bluetooth kulaklik onerebilir misiniz? Butce belirtmiyorum cunku fiyatlari bilmiyorum, uygun ve f/p olmasi tercihim
  7. RevenKalr

400TL bluetooth kulaklık

Arkadaşlar bir arkadaşım alacak, kulak içinin kulağında durmadığını söylüyor, spor da kullanacak. Bu bütçeye kulak üstü çok kaliteli olmasa da iş görecek bir bluetooth kulaklık var mı?
  8. RevenKalr

haylou t15 su geçirir mi?

ıpx5 sertifikası olduğu yazıyor, duş alırken falan kullansam bozulur mu?
  9. RevenKalr

Hyperx quadcast için Type-C kablo önerisi

https://www.hepsiburada.com/hyperx-quadcasts-mikrofon-hmiq1s-xx-rg-g-pm-HB000013X347 Bu mikrofonun type c kablosu temassızlık yapıyor, mikrofon için önerebileceğiniz fiyat performans bir type-c kablo önerebilir misiniz? Fiyatlar hakkında bilgim yok olabildiğince makul olsun, şimdiden teşekkürler <3
  10. RevenKalr

1k bütçe ile kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html Aklımda bu var sizin önerileriniz nedir? 1.1k in üstüne çıkamam
  11. RevenKalr

600TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar sizden öneri istiyorum, 300 TL ve 700TL olacak şekilde kulaklık önerisi alabilir miyim? şu an ki fiyatları bilmediğim için 300 e olmayabilir bütçe de sıkıntı yok ama ucuz ve iş görür olması öncelik. Bilgisayarda kullanılacak oyun falan filan.
  12. RevenKalr

500-700TL kablosuz kulaklik onerisi

500-700TL butce ile telefonda kullanilacak kulak ici veya kulak ustu kablosuz kulaklik onerisi istiyorum. 700 u gecmemesi lazim
  13. RevenKalr

GameNote Kulaklığı kaça satarım?

GameNote h2016d kulaklık almıştım 1-2 ay kullandım sonra drop plus a geçtim 8-9 aydır kutusunda yanımda duruyor garantisi var fatura var sıkıntıda yok çok kullanılmadı zaten 2. elde ederi nedir?
  14. RevenKalr

Drop Plus ne kadara gider, ne kadara wireless kulaklık alabilirim?

Arkadaşlar Drop plus kulaklığa sahibim. alalı 1 yıl olmadı garanti fatura kutu her şey var. bir sıkıntısıda yok, bunu ikinci elden ne kadara satıp üstüne ne kadar ekleyip hangi model wireless kulaklığı alabilirim? öyle çok üst düzey bi wireless a ihtiyacım yok fury x falan vardı bi ara uyguna...
  15. RevenKalr

Bilgisayara 2 kulaklık nasıl takabilirim ?

Arkadaşlar şuan 2 kulaklığım var biri G733 biri Drop plus ikisinide ubs girişi ile takıyorum ama seçim yapıp yalnızca biriinden ses alabiliyorum ikisinden aynı anda nasıl ses alabilirim?
  16. RevenKalr

Maksimum 300 TL kablosuz kulaklık önerisi

Arjadaşlar telefon için müzik dinlemelik mikrofonuda fena olmayan işimi görecek bir kulaklık arıyorum. İ12 diye bi kulaklık kullanıyordum kendi kendine birşeyler yapıyordu sinirlenip yanlışlıkla düşürdüm ve kırıldı :/ maksimum bütçe 300 fakat 250 civarına önerirseniz daha iyi olur çok para yemek...
  17. RevenKalr

Maksimum 400 tl Kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçe 300 tl fakat maksimum 400 e çıkar , arkadaşım alacak oyun vs. oynuyor profesyonel değil bu bütçeye en iyi ne önerebilirsiniz?
  18. RevenKalr

Kablosuz Kulaklık önerisi

200 TL bütçe ile telefonda şarkı dinlemelik arada dc den konuşurken sıkıntı çıkarmayacak bu fiyatta en iyi hangi kulaklığı önerebilirsiniz?
  19. RevenKalr

Kulaklığın sol tarafından çınlama geliyor

Arkadaşlar drop plus kulaklığımın sol tarafından hafif bir çınlama sesi geliyor nasıl düzeltebilirim?
  20. RevenKalr

Drop plus wireless yapilabilir mi?

Arkadaşlar kafama bir soru takıldı. Drop plus ım var şuan başka kulaklıklar için de olabilir tabi. Bu kulaklıkta type c girişi var. Şöyle bir sparst yokmudur type c girişine bir aparat takıyoruz bir de pc ye takıyoruz wireless oluyor kulaklık. Tam aciklayamadim ama siz anlamışsınizdir. Böyle...
Top Bottom