Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

ASUS ROG STRIX Go 2.4 Kulaklığımın Clipsi Kırıldı

Dostlar kulaklığın clipsleri kırıldı,2024 Mart ayında aldım, garantisi Ağustosta bitmiş. Bide bağlantısı bazen atıp duruyo bunu servise göndersem kabul ederler mi yada ne kadara tamir ederler.
  2. Sagopa Kajmer

Günlük Kullanım İçin Kulaklık Önerisi

Dostlar günlük kullanım için maks 2500 TL'lik kulak üstü kulaklık istiyorum ama ne alacağımı tam bilmiyorum önerinizi bekliyorum Oyun için vs. değil
  3. Sagopa Kajmer

1500 TL altı Kulaklık önerisi

Ses kalitesi mükemmel olan bu sıcaklarda yakmayacak bi kulaklık önerir misiniz
  4. Sagopa Kajmer

Razer Barracuda X ALINIR MI

Dostlar bu kulaklık alınır mı https://www.epey.com/kulaklik/razer-barracuda-x.html
  5. Sagopa Kajmer

Logitech G435 ALINIR MI VEYA BAŞKA ÖNERİ VARMI?

https://www.itopya.com/logitech-g-g435-lightspeed-mavi-kablosuz-oyuncu-kulakligi_u15152 Dostlar itopyada indirime girmiş tamda kulaklık bakarken karşıma çıktı bunu almayı düşünüyorum ama başka öneriniz varmı mesela steelseries artics 1 gibi bütçe max: 2000
  6. Sagopa Kajmer

Öneri Bluetooth Kulaklik (pc İçi̇n)

Dostlar film izlemek,müzik dinlemek ve pcde de kullanmak için bluetooth kulaklık istiyorum max bütçe: 700
  7. Sagopa Kajmer

500 TL altı kulaklık

Dostlar spor yaparken müzik dinleyeceğim kablosuz kulaklık lazım 500 TL ve altı güzel kaliteli ve biraz büyük olursa sevinirim
  8. Sagopa Kajmer

Öneri 450-500 TL ARASI KULAKLIK TAVSİYESİ

Dostlar kulaklık artık 4,5 yılını doldurdu artık beni göm diye bakıyo yeni kulaklık alacağım 450 500 tl arası bişey olursa sevinirim iyi forumlar
  9. Sagopa Kajmer

Gamepower Medusa Kulaklık Padi

Dostlar kulaklığın padi iyice soyuldu yaklaşık 3-4 sene olacak sadece 1 kere garantiye gitti nasıl bulabilirim padi
  10. Sagopa Kajmer

350 TL BÜTÇE İLE KULAKLIK ÖNERİSİ

Dostlar arkadaşımın 350 lira bütçesi var hangi kulaklığı önerirsiniz
  11. Sagopa Kajmer

STEELSERIES Arctis 1 vs Medusa

Selamın aleyküm gençler şuan gamepower Medusa kullanıyorum gayet güzel ama steelseries artics 1 mi alsam diye düşünüyorum sizce napayım
Geri