Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım Xiaomi Redmi Buds 3 Lite alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar bana kulak içi bir kulaklık lazım kulağımdan düşmeyecek ses kalitesi güzel bir kulaklık arıyorum bütçem 400-450 TL civarlarında. Başlıktaki kulaklığı biraz araştırdım iyi gibi sizce nasıl önerir misiniz? Bunun dışında daha farklı önerilerinizde alabilirim ha birde...
  2. Revntron

Yardım Kulaklığı PC'ye bağlayınca diğer bileşenler duruyor?

Arkadaşlar merhabalar bende eski bir kulaklık vardı acaba satılır mı diye test ettiğimde kasanın üstüne takıyorum usb bağlantısı ile mouse klavye kesiliyor mainboard shutdown uyarısı veriyor nedir bu uyarı bilen var mı?
  3. Revntron

Yardım Bu kulaklığı kaça satabilirim?

Arkadaşlar merhabalar bende Gamepower Medusa isimli bir kulaklık mevcut tam 4 sene olacak 2 yıldır boşta duruyor pedleri soyuldu sadece ama onun dışında düzgün çalışıyor bazı sıkıntı çıkan kablo yerlerini yapıştırdım şu an en düşük 227 TL'ye satılıyor sıfırı sizce satabilir miyim satabilirsem...
  4. Revntron

Yardım Kulaklığımın mikrofonu düzgün çalışmıyor!

Arkadaşlar merhabalar bende Gamepower Mihawk isimli bir kulaklık mevcut öncesinde Medusa modelini kullanmıştım onda hiçbir sorun yoktu bu kulaklıktada bir sorun yoktu başlarda lakin 1 ay önce sorunu fark ettim hala ne yapacağımı bulamadım internetten bakıyorum hiçbiri çözemedi konuştuğumda sesim...
  5. Revntron

Yardım Mikrofon az ses sorunu

Arkadaşlar merhabalar bende Gamepower Mihawk isimli kulaklık var ilk aldığım zamanlar sesim iyi gidiyordu fakat sonradan 5 ay boyunca hiç kullanmadım ve ses kaydı almak istedim nasıl geliyor sesim diye test ettim discordda zaten sesim berbat sorun arkadan çok gürültü bir ses geliyor sesim çok az...
  6. Revntron

Mikrofonum çalışmıyor

Arkadaşlar merhabalar neredeyse 2 sene önce kulaklık almıştım Gamepower Mihawk isimli ve mikrofonum çalışıyordu sıkıntı yoktu yaklaşık 6-7 aydır mikrofonumu kullanmadım bugün kullanmam gerekti ancak sesim gelmiyor test ettiğim zaman arkada bir hışırtı var konuşmaya çalışıyorum sesim hiç gitmiyor...
  7. Revntron

Gamepower Mihawk Arkada Tiz Ses Gelme Sorunu

Arkadaşlar kulaklığı bugün aldım ve taktığımda arkada tiz bir ses var bundan öncesinde gamepower medusa modelini kullandım 4,5 sene windows'tan sesi %100 yapıp kulaklıktan sesi kısınca düzeliyordu bunda şöyle bir sıkıntı var kulaklığın tuşundan ayarlama yaptığım zaman windows'ta ses açıp...
Geri