Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

AirPods pro kutusu bozuldu farklı bir kutuyla kullanabilir miyim

airpods pro 1.nesil kutum bozuldu apple 3k diyor yeni kutuya sahibindende 1k ya ikinci el kutular var bu kullanılmış kutularla beraber kulaklıklarımı kullanabilir miyim eşlemesi vs nasıl oluyor ya da alternatif çözüm önerileriniz varsa bekliyorum
  2. Elmeryy

AirPodsum Çalındığından Şüpheleniyorum

model airpods pro 1.nesil tatil köyünde sahilde düşürdüm eve geldim bende olmadığını farkettim sahilin bi 150 metrekadar yukarısını gösterdi konumu geldigimde yll kenarına falan baktım bulamadım orada çocuklar vardı sordum ama acayip şüpheleniyorum içlerinden biri ilk sorduğumda arkada güldü...
  3. Elmeryy

AirPods Pro Windows 11 Düzgün Çalışmıyor

kulaklıok bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bağlandığında bazen bluetooth komple gidiyor dongle ı söküp takmam gerekiyor bazen bluetooth bağlanıyor ama ses çıkışlarında gözükmüyor telefonda kesinlikle bire bağlantı problemi yok ben kulaklığı discordda falan kullanmak istiyorum ama bu sefer...
  4. Elmeryy

Yardım Apple Store'da AirPods'ların orijinalliğini kontrol ettirebilir miyim (la şu konuya bi bakın)

daha önce de konusunu açmıştım ikinci el airpods pro alacağım alacağım adamda kutu fatura her şey var fakat yine de içime sinmiyor zaten avm içinde buluşacağız apple mağazasına veya mediamarkt gibi teknoloji mağazalarına götürsem kontrol ederler mi yurtdışında bir adamın apple storeda bunu...
  5. Elmeryy

Yardım AirPods Pro 2021 Eylül Fiyatı

ikinci el airpods pro alacağım kadın bana faturayı attı 2021 eylül ayında trendyoldan 1987tl ye almış bu fiyat doğru mu ben nereden kontrol edebilirim veya aranızda bilen var mı
  6. Elmeryy

AirPods Pro 1.Nesil Orijinallik Teyit Etme

beyler 2k ya yakın param var kulaklık almak istiyorum (klavyeden vazgeçtim :D) marka takıntılı popüler kültür kölesi olduğum için ya airpods almak istyorum ya da çakma airpods :D güvendiğim bir arkadaşıma kuzeni almanyada yaşıyor airpods pro hediye etmiş sadece kulaklık kutu fatura yok şu an...
  7. Elmeryy

Yardım Razer Kraken aldım pişman olur muyum

beyler dün 583tl ye razer kraken aldım trendyoldan...
  8. Elmeryy

Razer Kraken Aldım Pişman Olur muyum

https://www.trendyol.com/razer/kraken-gaming-kulaklik-rz04-02830100-r3m1-p-6402128?boutiqueId=614790&merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.71.2 beyler youtube de şu kulaklığı...
  9. Elmeryy

Yardım 600tl bütçe razer kraken alacağım acil alınır mı

en geç bugün içinde siparişi vereceğim şu anda razer kraken düşünüyorum akakçe de 583 tl fiyatı var var mı bu bütçede önerilerinii en son 650 olur 651 olmaz
  10. Elmeryy

600TL Oyun İçin Kulaklık Önerisi

beyler 650 olur çok aşırı iyiyse 700 belki zorlarım normalde arctis 1 alacaktım 600tl indirimdeydi fakat onu kaçırdım önerilerinizi bekliyorum not: mikrofonu çok önemli uzun kullanımda bozulmaması lazım mevcut kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için değiştiriyorum
  11. Elmeryy

AirPods 2 bağlantı kesiliyor

aridpods 2 cihazımı telefona bağlıyorum müziği açıyorum bazen 2-3dk de bir kesiliyor bazen 30 40dk kesilmeden gidiyor anlamadım bende çözümünü bilen var mıdır
  12. Elmeryy

İkinci El Kulaklık Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim

İkinci el uyguna HyperX Cloud Silver buldum mevcut kulaklığın mikrofonu bozulduğu için alıyorum. Kondisyonu güzel fakat donanımsal olarak nasıl kontrol edebilirim, hangi testlerden geçirmeliyim?
  13. Elmeryy

ucuz 2.el kulaklık önerisi

300 belki 400 bütçe var 2.el alacağım sıfıralr çok pahalı var mı öneriniz
  14. Elmeryy

telefon kulaklığının mik kullanma

beyler kulaküstünün mici yedim ben telfonn kulaklığı takıp onun miki kullanmak istiyorum mümkünmüdür öyle bir şey
  15. Elmeryy

300-400 civarı kulaklık önerisi

James Donkey 710 mikrofonu bozuldu 300 tl max 400tl civarı bir kulaklık arıyorum
  16. Elmeryy

Uygun Fiyat Kulaklık veya Mikrofon Önerisi

james donky 710 kullanıyorum mikrofonu kesilmeye başladı önereceğiniz uygun fiyatlı kulaklık ya da mikrofon var mı
  17. Elmeryy

Mikrofondan Karşıya Az Ses Gidiyor

James Donkey 710 kullanıyorum 2-3 senelik kulaklık mikrofonu kötü değildi incelemelerde ama ses az gidiyor dc de kulaklığın driverı ı vardı bir ara bir daha bulamadım ordan full dü gain kısmı windowstan düzeyleri fulledim yine de az
Top Bottom