Arama sonuçları: *

1. Restorgen

mikrofonum Çalışıyor Ama Çalışmıyor

aygıtı dinle kısmında sesimi duyuyorum. mikrofon çalışıyor. fakat ne kayıt alabiliyorum ses ile, ne de obs de çıkıyor sesi.
  2. Restorgen

tek jaklı telefon kulaklığını sadece mikrofon olarak pc de kullanmak

Ses almak için değil, sadece mikrofon olarak kullanacağım. Nasıl harici bir aparat almadan kullanabilirim?
  3. Restorgen

En fazla 110 TL'ye mikrofon önerisi

Bu bütçede mikrofon önerir misiniz?
  4. Restorgen

bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlayınca , seste cızırtı ve kopukluk oluyor

telefonda hiçbir sorun yok fakat bilgisayara bağlayınca cızırtı oluyor ve seste kopukluklar oluyor. bunu nasıl çözebilirim? 1605603480 siyahlı girişe taktığımda cızırtı ve kopukluk vardı fakat mavili girise taktığımda sorun düzeldi
  5. Restorgen

telefon kulaklığı mkrafonu nasıl kullanılır?

kablolu tek girişli bir kulaklık aldım. telefonda mikrofonu çalışıyor. fakat pcde mikrofonu gözükmüyor . nasıl etkinleştirebilirim kullanabilirim?
  6. Restorgen

Bu Bluetooth cihazı iyi mi?

Bu cihaz iyi midir?
  7. Restorgen

Jbl t500bt mikrofonu var mı?

Var mı iyi mi?
  8. Restorgen

mikrofon almalı mıyım?

Şuana kadar telefonun mikrofonunu kullanıyordum kayıt almak için. Bütçem 100-200 TL civarı bir şey. Bu bütçede alabileceğim mikrofonların kalitesi Burdaki kaliteden yüksek olur mu? Aman aman bir değişiklik olur mu ? Gerek var mı almama mikrofon? Bu Telefon ile kaydettigim ses kaydım
  9. Restorgen

100-200 TL arası mikrofon önerisi

Öneriniz var mı? YouTube de kullanacağım
  10. Restorgen

Rampage comfort mu yoksa drop plus mı?

Arada ki 100 TL'ye değer mi?
  11. Restorgen

2. El kulaklık alınır mı?

2.el kulaklık alınır mı? Alırken ne gibi testler yapmalıyım? Bu kulaklık
  12. Restorgen

100-150 TL arası mikrofon önerisi

Masabaşında kayıt alacağım. Ne öneriyorsunuz?
  13. Restorgen

Rampage Rm-2019g X-tıtan mı yoksa gamepower Medusa mı

Benim için önemli olan kısım mikrofonun daha kaliteli olması. Hangisini tavsıye edersiniz?
  14. Restorgen

Rampage drop plus almalı mıyım?

Şuanlık bütçem 200 civarında ve x-titan almayı düşünüyordum fakat drop plus ın baya iyi olduğunu duydum fakat bütçemi 200 TL. Geçiyor. 1-2 ay bekleyip drop plus mı almalıyım yoksa şimdi x-titan almak mı ?
  15. Restorgen

Rampage Rm-2019g X-tıtan iyi mi?

İyi mi?
  16. Restorgen

Gamepower Medusa iyi mi?

Alınır mı?
  17. Restorgen

150- 300 arası kablolu oyuncu kulaklığı

Öneriniz var mı? Ben gamepower Medusa düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  18. Restorgen

Öneri (çözüldü)telefonumu bilgisayar mikrofonu olarak kullanabilir miyim?/nasıl?

online oynamadığım için şuana kadar da mikrofona ihtiyaç duymuyordum. fakat 15 güne online eğitimler başlıyor. 20 - 30 TL'ye kötü bir cızırtılı mikrofon almak istemiyorum. kaliteli bir şey de 200 tl civarı. benim telefonumun mikrofonu gayet iyi hatta ses kaydımı ordan alıyorum güzel geliyor sesi...
  19. Restorgen

100-150 tl arası mikrofon

öneriniz var mı? oyun filan oynamayacağım birde odam sessiz. önemli olan ses kalitesi.
  20. Restorgen

gamepowr medusa iyi mi?

iyi midir? 1596454020 veya 200 300 tl arası öneriniz var mı
Geri