Arama sonuçları: *

1. Heroia

Spor için kulaklık önerisi

Arkadaşlar belirli bir bütçem yok spor için jbl in kulak üstü kulaklık modellerine baktım ama pek anlamıyorum. Tavsiye ettiğiniz modeller var mı? 1697023898 Bluetooth arıyorum
  2. Heroia

Telefon görüşmesi için kulaklık önerisi

Arkadaş babam sürekli yolculuk yapan ve telefonla görüşen birisi bu nedenle ( tekli olursa iyi olur ) Bluetooth kulaklık arıyorum bağlantı işlemi rahat ve kolay olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  3. Heroia

Ayarlardan mikrofon kurulumunu yapmanız gerekiyor sorunu

Bunu nasıl çözerim?
  4. Heroia

Spor için kulaklık önerisi

En fazla 1000 TL bütçeyle kulak üstü kulaklık arıyorum sporda kullanacağım ne önerirsiniz?
  5. Heroia

Yardım Rampage fury x ses gelmiyor

Bağlanma sesi gelmediği halde bağlanıyor ama ses gelmiyor kulaklık çalışıyor şarjı var ama ses yok bilen yaşayan veya kullanan varsa yardımcı olun lütfen
  6. Heroia

Kulaklığın kablosunu takınca mikrofon çalışmıyor

Kulaklık rampage fury x wireles kabloyu takınca mic çalışmıyor nedeni nedir acaba?
  7. Heroia

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor?

Rampage fury x kulaklık aldım ama mikrfonu takıyorum ses gidiyor veya mikrofon çalışmıyor nasıl çalıştırırım? wireles
  8. Heroia

660 TL ye en iyi gaming kulaklık?

Csgo Valorant oynuyorum ve gaming kulaklık arıyorum bu fiyata en iyi kulaklığı önerirseniz sevinirim. Düşündüğüm kulaklık https://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756
  9. Heroia

600 TL kablosuz kulaklık ( kulak üstü )

Önerilerinizi bekliyorum kullanım amacım oyun oynamak ve günlük video vs.
  10. Heroia

300 TL kulaklık önerisi

Alınabilecek en iyi kulaklığı önerin biraz acil
  11. Heroia

600 TL kulaklık önerisi

teşekkürler.
  12. Heroia

500-600 TL Kulaklık önerisi

Bütçem başlıkta Valorant - CSGO - BF gibi fps oyunlar oynuyorum önerilerinizi beklerim.
  13. Heroia

600-700 TL Wireles gaming kulaklık önerisi

Piaysada bu fiyata alınabilecek varsa önerir misiniz??
  14. Heroia

HyperX Cloud Stinger Core Wireless alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Wireless-Kulaklık-HHSS1C-BA-BK/dp/B08634653D/ref=sr_1_1?adgrpid=64455186441&dchild=1&gclid=CjwKCAiAp4KCBhB6EiwAxRxbpAYVvRg8VRxfevSCOiJsngGnbQvG8zpC3dXJVCFqEjXlb1d4U5xWAhoCM5kQAvD_BwE&hvadid=398940595086&hvdev=c&hvlocphy=1012785&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=1436...
  15. Heroia

Max 400 TL kulaklık önerisi

Bütçe 400 TL geçmesin lütfen en iyi kulaklığı arıyorum şimdiden teşekkürler
  16. Heroia

En fazla 450 TL kulaklık önerisi

450 TL ile alınabilecek en iyi kulaklığı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  17. Heroia

Yardım Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Kulaklığımı telefona bağlıyorum mikrofon çalışıyor ama kasa da mic girişine takınca çalışmıyor diğer kulaklığıda mikrofon girişine taktım oda çalışmadı ama başka cihazlarda çalışıyor neden olduğunu biliyormusunuz?
  18. Heroia

Yardım Kulakiçi kulaklık mikrofonu çalışmıyor!

PC de Kulakiçi kulaklığımla oyun felan oynuyorum sesleri alıyor lakin ses veremiyorum sesim karşıya gitmiyor. yardımcı olabilecek varmı pc ise masaüstü
Top Bottom