Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

Yardım 2-3K Fiyat Bandında Kablolu Kulaklık Önerisi?

Merhabalar, FPS oyunu nadiren oynarım, genelde içerik üretimi - yayın ve oyun için alacağım. Harici şahane bir mikrofonum var o yüzden mikrofon ihtiyacım yok ama arada kullanabilirim. RGB istemiyorum olursa da kapatılabilir olsun lütfen. Son olarak önemsediğim kalitesi, ses ve malzeme kalitesi...
  2. kediyebagiranadam

1500₺ Kulak üstü Kulaklık tavsiyesi

Merhabalar. 1500₺ bütçem var ve asıl amacım F/P oranı. F/P oranı çok daha yüksekse 2500'lere kadar çıkabilirim ama dediğim gibi Fiyat Performans odakliyim. F/P oranı daha yüksekse de 1000₺ lere kadar da düşebilirim. Sıfır ürün arıyorum. Oyun ve genel kullanım için öneriniz var mıdır?
  3. kediyebagiranadam

Fifine K669B Mikrofonu İyi Bir Seçim mi?

Merhabalar. YouTube oyun, mizah içerikli bir kanal açmayı düşünüyorum ve başlangıç olarak çok alt düzey olmayan mikrofon ararken şunu buldum; https://www.elitmuzik.com.tr/fifine-k669b-studyo-youtuber-yayinci-usb-bilgisayar-mikrofon Elit Müzik güvenilir mi değil mi derken araştırırken...
  4. kediyebagiranadam

750 TL’ye oyun + genel kullanım için kablolu kulaklık önerisi

750 TL civarında, hem oyun hem müzik için uygun, kablolu bir kulaklık arıyorum. RGB olmasa iyi olur, varsa da kapatılabilen bir model olsun. Ses kalitesi ve mikrofonu dengeli bir şey arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Geri