Arama sonuçları: *

1. swindler

500Tl bluetooth kulaklık önerisi

Beyler bütçem kısıtlı ama şuan çok lazım kulaklık. Mikrofonu için ve dışarı sesini kesmesi için. Çok şey beklemiyorum ama bu bütçelerdeki en iyi kulak içi kulaklığı atarmısınız.
  2. swindler

2700tl kulak içi kulaklık önerisi

Beyler gündelik kullanım icin 2700 civarı bir şey lazım buds 3 dusunmustum daha iyisi varmıdır bu fiyata.
  3. swindler

Maks 200 tl kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba maksimum 200 tl ucu silikon olmayan bir kablosuz kulaklık istiyorum silikon olmasın örnek:qc t5 teşekkürler
  4. swindler

Maks. 150tl telefon için kablosuz kulaklık önerisi

beyler telefonda konuşmak müzik dinlemek için kullanabileceğim ergonomik kulağa tam oturan ses kalitesi ve mikrofonu f/p olan bi kulaklık önerebilir misiniz?
  5. swindler

Maks 300 lira mikrofon tavsiyesi

beyler 300 lira bütçem var sohbet oyun için nasıl bi mikrofon almam lazım
  6. swindler

Drop plus type c temazsızlık sorunu

Beyler 1 ay önce drop plus aldım type c kablosunda temazsızlık çıktı pc ye takınca tyoc e i cızırtı yapıyor ve ses gelmiyordu çıkarınca geliyordu ama type c 7.1 ve rgb için gerekli bende iade ettim yenisini aldım farklı biyerden gene aynısı oldu yardım edebilirmisiniz
  7. swindler

Cloud2 vs corsair void elite

Beyler sizce hangisi üsttekilerden
  8. swindler

Cloud2 nin yerine alınabilecekler

Beyler Hyperx Cloud 2 alacağımda onun yerine o fiyatlarda alınabilecek daha iyi bi kulaklık varmı
  9. swindler

Rampage RM-K7 mi Gamenote H2002D mi Daha İyidir?

Beyler şu kulaklıklardan hangisi daha iyi Rampage rm-k7 Gamenote h2002d
  10. swindler

Hangisi daha iyi sizce?

Beyler kulaklik alacagim ama su ikisi arasinda kaldim karar verdim bu arada sadece ikisi arasinda kaldim sizce hangisi Gamenote H2002D Corsair hs35
  11. swindler

Drop Plus v HS35 v H2002D, Hangisini Almalıyım?

beyler kulaklık alacağımda şu üçü arasında kaldım Rampage Drop Plus Corsair Hs35 Gamenote H2002D Fiyatı itibariyle drop plus daha iyi ama epey den karşılaştırınca pek bir farklı özellik göremedim sadece 7.1 olması var o yüzden kararsız kaldım sizce hangisi ve hangisi olduğunu nedeni ile birlikte...
  12. swindler

F/P oyuncu kulaklığı

Beyker en fazla 230 tl ye en güzel oyuncu kulakligini atarmisiniz rgb ye onem vermiyorum sade birsey olabilir
  13. swindler

F/p oyuncu kulaklığı

Beyler en fazla 350 tl bakın 350 400 lük birsey atmayın en fazla 350 tl sade 7.1 bi oyuncu kulakligi onerebilirmsiniz tasarïma biraz önem veriyorum ama rgb ye degil sade olması iyi olur.
  14. swindler

Aşağıda belirttiğim kulaklık güzelmi?

Beyler razer kraken x lite ve jbl quantum 100 güzelmi sizce hangisi daha iyi
  15. swindler

150TL Bütçe ile Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Beyler 150 tl lik 7.1 olursa iyi olur bulabilirseniz bir oyuncu kulakligı onerebilirmisiniz.
  16. swindler

Fiyat performans kulaklık

Beyler 50-60 liraya mikrofonlu bi oyuncu kulagligi atabilirmisiniz
Geri