Arama sonuçları: *

1. B

Üst Seviye Kulaklık Önerisi

Hem telefonda bluetooth olarak hem de wireless ile bilgisayarda kullanmak için üst düzey kulaklık arıyorum. SS yeni kulaklığını tanıttı Arctis 9 diye tahminimce 2000 lira olucak. Zorlayıp onu mu alsam diye düşünüyorum. 2000 liraya kadar istediğim tarzda kulaklık var mıdır? Anakart:B450Pro4
  2. B

Corsair Void Elite Wireless Alınır Mı?

Elimde Arctis 3 var ama artık eskidi. Benim için en önemli kritelerden biri rahatlık. Rahatlıktan taviz vermek istemiyorum. Wireless olmalı Kumaş Ped'e sahip olmalı. Deri kulaklıkta kulaklarım acayip terliyor. Başlıktaki kulaklık fiyatını hakediyor mu sizce? Maks. 1200 liraya söylediğim...
  3. B

Kulaklığı Anakarta mı Kasaya mı Takmalıyım?

Anakartım: B450 Pro4 Kasaya takınca daha çok ses geliyor. Kasaya takmanın eksi yönü var mıdır?
  4. B

İphone Kulaklığı Sorunu

Jack girişli iphone kulaklığım var. Arctis 3 ile gelen şu aparatı takıp bilgisayara takınca mikrofon çalışmıyor...
  5. B

300 TL Kablosuz Kulak içi Kulaklık

Kablo karmaşasından kurtulmak için kablosuz istiyorum. Hem masaüstü bilgisayarda hem de iphone da kullanmak için nasıl bir kulaklık önerirsiniz?
  6. B

JBL T100 için Alternatif

Jbl T110 modelini almayı düşünüyordum ancak yorumlarda 2 ay sonra bozuldu falan diyenler var. Aşağı yukarı bu bütçede (30 tl falan esneyebilirim) kulak içi kulaklık öneriniz var mı? Teşekkürler.
  7. B

100 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Selamlar oyun harici zamanlarda özellikle yazın kulak üstü kulaklık eziyet resmen. Bu yüzden kulak içi kulaklık almaya karar verdim. Bütçe dahilinde öneri yaparsanız sevinirim.
Top Bottom