Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Maks 3000tl kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-asus-rog-strix-fusion-ii-500-rgb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1720984372.html böyle bir şey buldum nasıldı? Maks 3k bütçem var başka önerisi olan var mıdır? Daha önce cloud 2 kullanmıştım ve memnun kalmıştım cloud 3'ü beğenmeyen çok insan...
  2. kelomerosan

Havit Fuxi H7 vs Cloud Core

Arkadaşlar daha önce cloud 2 kullanıp baya memnun kalmıştım zamanında, ikisi aynı para ve h7 olan daha şık duruyor. Kullanan var mı deneyimleri nasıl? max bütçe 2-2.5 ve razer düşünmüyorum
  3. kelomerosan

1500-2500 arası stüdyo referans kulaklığı

Arkadaşlar başlangıç seviyesi mix mastering, müzik üretimi ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Ses kartım var dolaysıyla ohm problemim yok, Fenix FMH-3 aldım fakat baslarından çok memnun kalmadım, mümkünse iade edip başka bir şey almak isterim. Şu 3 arkadaş arasında kalıyorum gibi...
  4. kelomerosan

Yardım Samsung galaxy buds 2 sesi çok az

Arkadaşlar Samsung galaxy buds 2 aldım, çok güzel kulaklık, özellikleri harika fakat bir sorun var... Sesi aşırı kısık! Ben sesi %125 te kullanıyorum ona rağmen Samsung telefonda %50 de aldığımdan az alıyorum. Hep böyle mi olacak çünkü samsunda sesi fullediğim gibi alabilirsem sesi müthiş...
  5. kelomerosan

PttAVM'den outlet ürün almak mantıklı mı?

Arkadaşlar Sennheiser'ın Cx TWS kulaklığını baya sevdim, efsane cumada almak istiyordum ama maaş yatmadı alamadım şimdi de fiyatı yükseldi. 2023'te daha da yükselmeden alabilmek istiyorum, şöyle bir link buldum üstüne 24 ay garantili diyor. Sizce sıkıntı olur mu? Link...
  6. kelomerosan

Amazon'dan aldığım kulaklık bozuldu, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce Amazon'dan aldığım Cloud 2'nin bir tarafı komple çalışmıyor. Yani nasıl oluyor anlamıyorum daha önce Stinger Core kullanıyordum(şu an bile 400 tl) o bile çok daha uzun dayandı. Yatarken müzik dinlemek için de kullanıyorum, bir gün bir uyandım sağ tarafı çalışmıyor...
  7. kelomerosan

Kulaklığın menteşeleri kırıldı değiştirebilir miyim?

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım Cloud 2 nin menteşemsi bir şeyi kırıldı. Kulaklık sorunsuz çalışıyor ama yani böyle bir şey uzun vadede sıkıntı çıkarır gibime geliyor. Amazondan satın almıştım sizce iade edebilir miyim, ya değğiştirebilir miyim yeni bir tanesi ile?
  8. kelomerosan

200 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşım 200tl bütçe ile kulaklık istiyor. 1 kuruş bile aşamaz. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  9. kelomerosan

500TL Mikrofon önerisi

Arkadaşlar 200 tl bütçem vardı sağolsun annem yardımcı olmayı kabul etti. Max 500TL'ye mikrofon önerebilir misiniz? Evde ses kartım var.
  10. kelomerosan

BM800BT ile BM800BTY arasında bir fark var mı?

Arkadaşlar ikisinin de fiyatı aynı ama ilkinde yaka mikrofonu da var. Yaka mikrofonuna ihtiyacım yok ve eğer öbürü daha iyiyse o zaman onu tercih ederim. BM800BT: https://www.yonkamuzikmarket.com/lastvoice-bm800-full-black-set-mikrofon-stand-filtre-ses-karti BM800BTY...
  11. kelomerosan

Yardım 200-250 TL mikrofon önerisi

Arkadaşlar birileri bana bm800 önermişti ve daha altının beni çok mutlu etmeyeceğini söylemişti. Ama farklı marka bm800'ler yüzünden kafam biraz karışık. Aralarında fark mı ya da bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mı? Triline BM800...
  12. kelomerosan

190 liraya bu satıcıdan bu mikrofon alınır mı?

Arkadaşlar bana Lennox Bm800 mikrofonu önerildi, Triline veya diğer Bm800'ler arasında fark mı? Yoksa ciddi bir fark burdan 190TL'ye alabilir miyim...
  13. kelomerosan

BM800'ler arasında fark var mı?

Arkadaşlar farklı fiyatlarda bin bir farklı bm800 gördüm. Aralarında fark var mı? Bana bu önerilmişti: https://www.trendyol.com/lennox/bm800-profesyonel-studyo-youtuber-kayit-mikrofonu-p-69349877
  14. kelomerosan

150 TL ye mikrofon önerir misiniz?

Arkadaşlar günümüz dolarıyla ne kadar mümkündür bilmiyorum ama bir şey önerilmezse de daha önce kaybolan Cloud 2 mikrofonumu alıcam 10 dolara. Şimdiden teşekkürler
  15. kelomerosan

Yardım Mikrofonu takmadan kulaklık çalışmıyor

Arkadaşlar, nerdeyse 1 ay önce HyperX Cloud 2 aldım. Çok memnunum kulaklıktan ama tek bir sıkıntısı var, mikrofon takılı değilken telefonumda çalışmıyor. Mikrofonu takıp telefona takarsa çıkartabiliyorum ama başka türlü görmüyor. Başka hiçbir telefonda rastlamadım buna sadece benimkinde oluyor...
  16. kelomerosan

Arkadaşlar yayın yaparken nasıl kulaklık mikrofonunu kullanabilirim?

Arkadaşlar sonunda 1.5 yıldır almak istediğim HyperX Cloud 2 elime ulaştı. Kulaklık harika ama ben yayın açarken ses alamıyorum mikrofondan ve nasıl çözeceğimi de anlamadım pek. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum
  17. kelomerosan

Doğru ürünü alıyorum değil mi?

ARKADAŞLAR 1.5 SENEDİR BU KULAKLIĞI ALMAK İSTİYORUM. DOĞRU LİNK DEĞİL Mİ?AMAZONDAN ZATEN, GRİ HYPERX CLOUD 2...
  18. kelomerosan

Hangi Airdots'u almalıyım?

Arkadaşlar max 100 TL bütçe var ve bir sürü farklı Airdots gördüm. Hangisini almak daha mantıklı? Şimdiden teşekkür ederim :)
  19. kelomerosan

Cloud 2 sizce alınır mı?

Arkadaşlar ben uzun zamandır düzgün bi kulaklık kullanmıyordum, YKS bitti ve biraz kendimi şımartiyim dedim. Az da olsa yayın işine de girmek istiyorum ve bunu hem oyun için hem de dışarıda ve evde müzik dinlemek için kullanmak istiyorum. 850 tl gibi bir bütçem var ve aşabileceğimi...
  20. kelomerosan

Marshall Major 3 kablolu?

Arkadaşlar normalde her yerde bluetooth versiyonu 900 tl civarlarında ama hepsiburada'da (KABLOLU) adı altında 600 tl'ye satılan bir tane buldum. Resimlerinde de kablosu olmayan fotoğraflar var tam emin olamadım gibi, bilen almış biri var mı? Normal Major 3'ten kablolu olması dışında farkı var...
Geri