Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Mikrofonu önemli değil. Şarkı dinlemek için alacağım. Jbl almak istemiyorum ama jbl gibi konpakt ve dışarıda takıldığında kaba durmayan bir şey istiyorum. Bu kriterlere göre baktım ama pek bir model yok gibi. Ben bu modeli bulabildim...
  2. Efe Alper

Doğru Fiyata Mı Satıyorum?

Razer Blackshark V2 X ve Rampage Comfort olarak 2 kulaklığım var. Razer olan az kullanıldı.8 aylık. Kutulu fatura vs her şeyi var. 550'den satıyorum ancak 1 aydır alan yok. Sıfır fiyatı 900 liralarda. Ben bu fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Eğer ciddi alıcıysa 500'e kadar düşüyorum. Rampage...
  3. Efe Alper

Kablosuz Kulaküstü Müzik Kulaklığı Önerisi

Müzik dinlemek için vs alıcam. Bluetoothlu olursa güzel olur. Bir de şarjı uzun gitse yeterli. 1661177024 @Mert Özkaya @ArdaM
  4. Efe Alper

Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Müzik dinlemek için alacağım. Silikonlu olsun. Bütçem 500-1000 TL ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Teşekkürler şimdiden.
  5. Efe Alper

Razer 7.1 Surround Kodu Kabul Etmiyor

Razer barracuda v2 x modelini aldım ve geldikten sonra razer synapse indirdim ve kodu girdim ama 7.1 ayarını razer 7.1 surround üzerinden yapıyormuşuz. Bunu sonradan öğrendim. Sonra 7.1 uygulmasını indirip aynı kodu girdim ama kodu kabul etmedi ne yapmalıyım?
  6. Efe Alper

Maksimum 300 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

Vatandan olursa iyi olur çünkü internetten uğraşmak istemiyorum.(Tam kablosuzve kulakiçi)
  7. Efe Alper

Alıyorum Sıkıntısı var mı? (Rampage Comfort)

Rampage comfortu bugün alıyorum siz aldıysanız hangi satıcıdan aldınız ve nasıldı ürün başka bir tavsiyeniz var mı ?
  8. Efe Alper

Hs35 mi Rampage Comfort mu??

Sizce hangisi yada başka bir öneriniz var mı?
  9. Efe Alper

Öneri Maksimum 300TL Kulaklık Önerisi

Soru başlıkta
  10. Efe Alper

150-170tl civarı kulaklık

Bu fiyat aralığına f/p kulaklık önerisi
Top Bottom