Arama sonuçları: *

1. R

nova7 wir vs razer blackshark v2 pro 2023 mü?

Kulaklık ile açacağım son konu arkadaşlar Nova 7 wireless vs razer blackshark v2 2023 mü ve neden Nova 7 wir in hassas oldugunu ve hafif bi dusmede plastik yerinin kirildigini duydum bu kulakliklar arasinda hangisini tercih etmeliyim
  2. R

Nova 7 wireless kulaklik alinir mi

bu kulaklık fps oyunları icin guzel olur mu
  3. R

4k bütçe ile kulaklık onerisi verirmisiniz?

Kablolu önerecekseniz rahat olsun iyi ses kasabiliyim fps oyunlarinda ve film muzik ve hikaye oyunlarinda da tatmin etsin Garantisi güzel kulaklık Kablosuz onerecekseniz dusuk gecikmeli olsun
  4. R

3k kulaklık önerir misiniz?

bütçe biraz esneyebilir 500 tl gibi kablolu fps oyunlarında ses kasabilecem rahat konforlu kulaklık
  5. R

hs50 pro kulaklik

merhaba arkadaslar bu hs50 pronun fiyati dusermi veya indirim olurmu suan 528 lira mesala daha once gaming gecesinde verildimi incehesapta 2 veya 3 gun beklesem fiyat duser mi ne dersiniz
  6. R

400 tl fp kulaklik

ses kasabilecegim mikrofonu kaliteli yayin ve youtube video icin hangi kulakligi tercih etmeliyim
  7. R

arctis 1 kullananlar yorum yapabilirler mi(kablolu)

agri yapiyormu ses kasilabiliyormu fps oyunlarinda mikrofonu nasil kulakligin artisi ve eksisi nedir
  8. R

razer electra v2 usb kullananlar bilgi verebilir mi

agri yapiyormu ses kasilabiliyormu fps oyunlarinda mikrofonu nasil kulakligin artisi ve eksisi kulakligin pedlerde yirtilmalar oluyormu
  9. R

electra v2 usb vs arctis 1 mi arkadaslar

hangidi daha iyidir hangisini tercih ederdiniz sebebiniz nedir
  10. R

son kez baslik aciyorum 400 TL en iyi fp kulaklik nedir arkadaslar

-agri yapmayacak -fps oyunlarda ses kasabilecegim -mic cikabilen en iyu fp kulaklik nedir cevap yazanlara simdiden tesekkurler
  11. R

max 350 tl bandinda en iyi fp kulaklik

merhaba arkadaslar pc de oyun oynamak icin kulak ustu kulaklik alacagim bana yardim edermisiniz kulakliktan beklentilerim -4 saat boyunca takili kalinca kulakta agri yapmasin -disari ses vermesin -fps oyunlarda ses kasabilecegim bir kulaklik onerebilirmisiniz
Geri